TRINITY 4*

од30

TRINITY 4*

Тип на сместување

01.12.2017 – 21.12.2017

07.01.2018 – 18.01.2018

 04.03.2018 – 31.03.2018

22.12.2017 – 28.12.2017

19.01.2018 – 03.03.2018

ПП НП НАЕМ ПП НП НАЕМ
Лице во 1/2 соба 31.50 € 25.50 € 22.50 € 34.50 € 28.50 € 25.50 €
1/1 соба 48.00 € 39.00 € 34.00 € 53.00 € 43.00 € 39.00 €
Лице во АПП* 36.50 € 30.50 € 27.50 € 39.50 € 33.50 € 30.50 €
АПП со 1 спална за 2 лица во дополнителна зграда 67.00 € 47.00 € 41.00 € 65.00 € 53.00 € 47.00 €
АПП со 2 спални за 4 лица во дополнителна зграда 122.00 € 98.00 € 86.00 € 135.00 € 110.00 € 98.00 €
Тип на сместување 29.12.2017 – 02.01.2018 03.01.2018 – 06.01.2018
ПП ПП НП НАЕМ
Лице во 1/2 соба 55.00 € 39.50 € 33.50 € 30.50 €
1/1 соба 85.00 € 61.00 € 51.00 € 47.00 €
Лице во АПП* 65.00 € 44.50 € 38.50 € 35.50 €
АПП со 1 спална за 2 лица во дополнителна зграда 111.00 € 69.00 € 57.00 € 51.00 €
АПП со 2 спални за 4 лица во дополнителна зграда 230.00 € 142.00 € 118.00 € 104.00 €
  • Минимум 2 целосно платежни возрасни

Во цената е вклучено:
-ноќевање на база одбраниот пансион
-користење на мал и голем базен,сауна,парна бања,интернет
-трансфер до гондола

Минимум престој за период 29.12 – 02.01.2018 !

Доплати:

-Новогодишна вечера (задолжителна) – 75 евра за возрасни и 40 евра за деца до 13,99 год

Туристичка такса – 1 евро од ден по лице !

Попусти:

-1 дете до 6,99 со 2 возрасни – бесплатно
-2 дете до 6,99 со 2 возрасни – има 70% попуст
-дете до 6,99 со 1 возрасен – плаќа цена како 1/1 соба
-1 дете од 7-13,99 со 2 возрасни – има 50% попуст
-2 дете 7-13,99 со 2 возрасни – има 50% попуст
-возрасен на дополнителен кревет – има 30% попуст

 Капацитет на сместување:

-1/2 соба – 2+1 лице
-1/1 соба – 1 лице
-АПП во главна зграда – 2+2 деца или 3 лица
-АПП со 1 спална во дополнителна зграда – 2+2 деца или 3 лица
-АПП со 2 спални во дополнителна зграда – 4+2 деца или 5 лица

Рани резервации:

-15% попуст за резервации направени до 31.10.2017 и целосно платени до 05.11.2017
-10% попуст за резервации направени до 01.11.2017 и целосно платени до 05.12.2017

Попустите не важат за период 29.12-03.01.2018

*Плаќањето е исклучиво во денарска противвредност