СИВОТА - Јонско Море

од152

СИВОТА - Јонско Море

Вила Long Summer е лоцирана на околу 400 метри од најблиската плажа во Сивота и околу 700 мтри од марината во градот. Во својот состав има повеќе единици за сместување, четворокреветни апартмани, опремени со мебел, ТВ и клима уред, интернет и останати потребни содржини. Во составот на апартманите се уредена спална соба и кујна со дополнителни кревети. Сите имаат балкони и тераси со поглед кон дворот и блиската улица.

Вилата Julia е сосема сигурно еден од најубавите објекти за сместување во Сивота. Нејзината локација која е во близина на главното шеталиште и на малата марина, добро опремените студија, убавиот голем двор со ѕидана скара, маса и столици кои можат да ги користат гостите и нејзината околина, сосема сигурно и визуелно ја издвојуваат од повеќето куќи во непосредната близина. Можноста за убав и пријатен одмор во прекрасната природна околина, е дополнително зголемена со одличниот сервис кој го нуди персоналот на споменатиот објект.

Ценовник

Јонско море

студио/апартмани

(7или9 ноќевања)

 

Наем Мај Јуни Јули Август Септември
Термин 26 2 9 16 23 30 9 18 27 5 14 23 1 8 15 22
Ноќевање 7 7 7 7 7 9 9 9 9 9 9 9 7 7 7 7
LONG SUMMER “B”       (tv,AC)

Сивота

Apt1B ½+2(4лица) 160 200 230 264 304 449 516 567 624 624 624 520 337 270 216 173
до 20 Април 152 190 219 251 289 427 491 539 539 539 539 494 321 257 206 165

Јонско море

студио/апартмани

(7или9 ноќевања)

 

Наем Мај Јуни Јули Август Септември
Термин 26 2 9 16 23 30 9 18 27 5 14 23 1 8 15 22
Ноќевање 7 7 7 7 7 9 9 9 9 9 9 9 7 7 7 7
JULIA  “B” (tv,AC)

Сивота

STD ½+exb (3лица) / / / 240 263 372 410 450 495 495 495 413 268 214 / /
до 20 Април / / / 228 250 354 390 428 471 471 471 393 255 204 / /
STD1/2+1*(3лица) / / / 240 263 372 410 450 495 495 495 413 268 214 / /
до 20 Април / / / 228 250 354 390 428 471 471 471 393 255 204 / /

 

Специјална понуда Мај Јуни Јули Август Септември
Превоз Термин 26 2 9 16 23 30 9 18 27 5 14 23 1 8 15 22
Доплата за превоз по намалени цени Возрасен 20 20 30 45 45 45 45 45 45 45 45 45 45 30 20 20
Дете 15 15 20 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 20 15 15

 

Цените се дадени за превоз по лице, во термини според табелата.
Цените се изразени во EUR за уплати во денарска противвредност (1€=62 MKD).

Вила LONG SUMMER

GPS координати:

39.404900, 20.249736
39°24’17.6″N 20°14’59.1″E

Вила JULIA

GPS координати:

39.407707, 20.242099
39°24’27.8″N 20°14’31.6″E