SAMOKOV 4*

од28

SAMOKOV 4*

Тип на сместување 29.12.2017 – 04.01.2018

05.01.2018 – 12.01.2018

03.02.2018 – 16.02.2018

НП ПП НП ПП
Лице во 1/2 соба 52.00 € 55.00 € 39.50 € 43.50 €
1/1 соба 67.00 € 70.00 € 55.00 € 59.00 €
Тип на сместување

13.01.2018 – 02.02.2018

17.02.2018 – 26.02.2018

05.01.2018 – 12.01.2018

03.02.2018 – 16.02.2018

НП ПП НП ПП
Лице во 1/2 соба 34.50 € 38.50 € 28.50 € 32.50 €
1/1 соба 50.00 € 54.00 € 44.00 € 48.00 €

Во цената е вклучено:

-ноќевање по лице на база појадок и појадок и вечера
-користење на базен

Минимум престој – 5 ноќевања за период 29.12-04.01.2018 !

Доплати:

-Божиќна вечера (незадолжителна) – 40 евра за возрасни и 25 евра за деца 2-11,99
-Новогодишна вечера (задолжителна) – 50 евра за возрасни и 35 евра за деца 2-11,99

Туристичка такса – 1 евро од ден по лице !

Услови за деца:
-дете 0-4,99 – бесплатно
-деца до 4,99 со 1 возрасен – плаќа како 1/1 соба
-деца 5-11,99 на дополнителен или стандарден кревет – има 50% попуст
-возрасен на дополнителен кревет – има 15% попуст

Попусти за рани резервации:

-15% попуст за рани резервации направени до 31.10 и платени до 05.11.2017
-10% попуст за рани резервации направени до 30.11 и платени до 01.12.2017

Попустите за рани резервации не важат за доплатите.

Бонуси:
5=4, 7=6 за сите периоди од 05.01.2018 до 31.01.2018 и 01.03