ROYAL PARK & SPA 4*

од23

ROYAL PARK & SPA 4*

Tип на сместување 14.01.2018 – 25.01.2019                          11.02.2019 – 10.03.2019 21.12.2018 – 27.12.2018   03.01.2019 – 13.01.2019    26.01.2019 – 10.02.2019 28.12.2018 – 02.01.2019
НП ПП АЛЛ НП ПП АЛЛ НП ПП АЛЛ
Соби во хотелски дел
Лице во 1/2 соба 26.50 € 33.50 € 41.00 € 30.50 € 37.50 € 45.00 € 52.00 € 59.00 € 66.50 €
1/1 соба 42.00 € 49.00 € 56.00 € 49.00 € 56.00 € 63.00 € 94.00 € 101.00 € 109.00 €
Лице во фамилијарна соба 28.50 € 35.50 € 43.00 € 32.50 € 39.50 € 47.00 € 58.00 € 65.00 € 72.50 €
Соби во апартмански дел
Лице во студио 23.50 € 30.50 € 38.00 € 27.50 € 34.50 € 42.00 € 49.00 € 56.00 € 63.00 €
Лице во АПП 25.50 € 32.50 € 40.00 € 29.50 € 36.50 € 44.00 € 55.00 € 62.00 € 69.50 €

*Минимум капацитет во студио и АПП (апартмански дел – 2 целосно платежни возрасни)

Во цената е вклучено:
ноќевање по лице на база одбраниот пансион
користење на базен,сауна,парна бања,фитнес,релакс соба
шатл до гондолата до 15:30 часот
паркинг,wi fi

Капацитет на сместување:
1/1 соба- 1лице
1/2 соба – 2 +1 лице
фамилијарна соба во главна зграда – 2+2 или 3 возрасни
студио во апартмански дел – 2+1 лице
апартман во апартмански дел – 2+2 лица или 2+3 лица

Доплати:
Божиќна вечера (задолжително) – 45 евра за возрасни и 25 евра за деца до 11,99
Новогодишна вечера (задолжително) – 65 евра за возрасни и 35 евра за деца до 11,99

Попусти:
Деца до 5,99 – бесплатно
деца 6-11,99 во 1/2 соба со 1 возрасен плаќа 70% од цената
1 возрасен и 2 деца 6-11,99 во 1/2 соба – секое од нив плаќа 50% од цената
1 возрасен и  деца до 5,99 во 1/2 соба – плаќа како 1/1 соба
деца 6-11,99 со 2 возрасни плаќаат 6 евра за НП, 10 евра за ПП и 14 евра за АЛЛ од ден
трет / четврт возрасен на дополнителен кревет плаќа 70% од цената

Рани резервации:
10% попуст за резервации направен до 30.11.2018 и целосно платени до 01.12.2018 !

Попустите не се комбинираат со доплатите и не важат за период 28.12.2018-02.01.2019 !

Туристичка такса:
Туристичка такса – 1 евро од ден по лице