RILA 4*

од40

RILA 4*

Тип на сместување 28.12.2017 – 07.01.2018 ПП 07.01.2018 – 13.01.2018 28.01.2018 – 24.02.2018 ПП 14.01.2018 – 27.01.2018 25.02.2018 – 04.03.2018 ПП
Минимум престој 3 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
Лице во стандард твин соба со поглед кон Ресорт 86.00 € 70.50 € 57.50 €
1/1 стандард соба со поглед кон Ресорт 127.00 € 104.00 € 84.50 €
Лице во стандард твин соба со поглед кон ски стази 89.00 € 73.50 € 60.50 €
1/1 стандард соба со поглед кон ски стази 131.00 € 108.50 € 89.00 €
Лице во Супериор соба / Фамилијарна соба со поглед кон Ресорт 104.00 € 86.50 € 68.50 €
1/1 супериор соба       со поглед кон Ресорт 154.00 € 128.00 € 101.00 €
Лице во Супериор соба / Фамилијарна соба со поглед кон ски стази 107.00 € 89.50 € 71.50 €
1/1 супериор соба со поглед кон ски стази 159.00 € 133.00 € 106.00 €
Супериор суит со поглед кон ресорт за 2 лица 308.00 € 254.00 € 202.00 €
Супериор суит со поглед кон ски стази за 2 лица 323.00 € 268.00 € 214.00 €
Тип на сместување 18.12.2017 – 27.12.2017 05.03.2018 – 17.03.2018 ПП 18.03.2018 – 05.04.2018 ПП
Минимум престој 2 ноќи 1 ноќ
Лице во стандард твин соба со поглед кон Ресорт 53.50 € 40.50 €
1/1 стандард соба со поглед кон Ресорт 78.50 € 59.00 €
Лице во стандард твин соба со поглед кон ски стази 56.50 € 43.50 €
1/1 стандард соба со поглед кон ски стази 83.00 € 63.50 €
Лице во Супериор соба / Фамилијарна соба со поглед кон Ресорт 63.50 € 47.50 €
1/1 супериор соба       со поглед кон Ресорт 93.50 € 69.50 €
Лице во Супериор соба / Фамилијарна соба со поглед кон ски стази 66.50 € 50.50 €
1/1 супериор соба со поглед кон ски стази 98.00 € 74.00 €
Супериор суит со поглед кон ресорт за 2 лица 187.00 € 139.00 €
Супериор суит со поглед кон ски стази за 2 лица 198.00 € 150.00 €

Во цената е вклучено:

-ноќевање по лице со појадок и вечера
-користење на базен,џакузи
-wi fi во лоби бар

За супериор собите вклучено е:
-користење на термо зона и фитнес
-wi fi во собите
-надворешен паркинг – доколку има расположливи места

Доплати:

-А ла карт вечера на 3 менија – 10 евра за возрасни и 5 евра за деца 2-11,99 од ден
-Божиќна вечера на база шведска маса на 25.12.2017 (незадолжително) – 40 евра за возрасни и 23 евра за деца 2-11,99
-Божиќна вечера на база класична вечера на 25.12.2017 (незадолжително) – 57 евра за возрасни и 30 евра за деца 2-11,99
-Новогодишна вечера на база шведска маса (задолжителна) 65 евра за возрасни и  35 евра за деца 2-11,99
-Новогодишна вечера на база класична вечера (задолжителна) 90 евра за возрасни и  46 евра за деца 2-11,99
-подземен паркинг – доколку има слободни места се плаќа на лице место
-сеф-се плаќа на лице место

Туристичка такса – 1 евро од ден по лице !

Капацитет на сместување:

-1/1 соба – 1 лице
-1/2 соба (поглед кон ресорт и кон град) – 2+1 дете до 11,99
-супериор ресорт соба (поглед кон град) – 2+1  дете до 11,99
-супериор фамилијарна соба (поглед кон град) – 2 возрасни + 2 деца до 11,99
-супериор суит ресорт (поглед кон град) – 4 возрасни + 1 дете до 11,99

Услови за деца:
-деца до 1,99 – бесплатно
-деца 2-11,99 во Стандард или Супериор Твин – 1/2 со 2 возрасни – доплата од 20% за полупансион по лице
-деца 2-11,99 во Супериор Фамилијарна соба со 2 возрасни – 1 дете плаќа,20% доплата за ПП по лице за возрасни, второ дете – 50% доплата за ПП по лице за возрасни
-1 дете 0-11,99 со 1 возрасен во стандард/Супериор 1/2 соба или Супериор фамилијарна соба – има 70% доплата за ПП по лице
-2 дете 0-11,99 со 1 возрасен во стандард/Супериор 1/2 соба или Супериор фамилијарна соба – има 50% доплата за ПП по лице
-деца 2-11,99 со 2 возрасни во Супериор Суит – 1 дете е бесплатно,2 и 3 дете – секое доплаќа по 10% од цената  за соба
-возрасен на дополнителен кревет во Супериор Суит-има 10% доплата од цената за соба
Попусти за рани резервации:
-10% попуст за рани резервации за резервации направени до 15.10.2017 и целосно платени до 25.10.2017

Не постои можност за промена на имиња за резервации со рани попусти !