RALITSA SUPERIOR 4* - Албена

од350

RALITSA SUPERIOR 4* - Албена

Ценовник

по

лице

10,15

Јуни

20,25

Јуни

01,05

Јули

10,15,20

Јули

25,30

Јули

05,10

Август

20,25,30

Август

1/2 соба 350 500 392 560 392 580 420 600 420 600 420 600 392 560
ноќевања 7 10 7 10 7 10 7 10 7 10 7 10 7 10

Цените се по лице на база ALL INCLUSIVE