PRESPA 3*

Тип на сместување 01.12.2018 – 14.12.2018 06.01.2019 – 18.01.2019 24.02.2019 – 15.04.2019 ПП15.12.2018 – 29.12.2018 03.01.2019 – 05.01.2019 19.01.2019 – 23.02.2019 ПП30.12.2018 – 02.01.2019 ПП
Лице во 1/2 соба25.50 €28.50 €47.00 €
1/1 соба32.50 €35.50 €57.00 €

Во цената е вклучено:
ноќевање по лице со појадок и вечера
фитнес

Капацитет на сместување:
1/1 соба – 1 лице
1/2 соба -2+1 лице

Доплати:
Новогодишна вечера (задолжително) 55 евра за возрасни и 30 евра за деца 2-11,99

Попусти:

Деца до 1,99 – бесплатно
деца 2-11,99 на стандарден кревет – има 50% попуст
деца 2-11,99 на дополнителен кревет – има 75% попуст
возрасен на дополнителен кревет

Рани резервации:
10% попуст за резервации направени до 30.11.2018 и платени до 01.12.2018 !

Бонуси:
7=6 за периоди 09.01 до 18.01.2019 и од 04.03.2019

Туристичка такса: Туристичка такса – 1 евро од ден по лице