Perelik Superior 3*

од46

Perelik Superior 3*

Лице во сместување

16.12.2017 – 25.12.2017                                                           

   03.01.2018 – 31.03.2018

АЛЛ флекси ПП флекси АЛЛ Флекс + ски пас ПП Флекс   + ски пас
1/1 соба 65.00 € 57.00 € 77.00 € 68.00 €
Лице во 1/2 соба супериор 52.50 € 46.50 € 66.50 € 58.50 €
Лице во АПП со 1 спална 64.50 € 56.50 € 76.50 € 67.50 €
Лице во АПП со 2 спални 61.50 € 53.50 € 74.00 € 65.00 €
Возрасен на дополнителен кревет 41.50 € 36.50 € 55.50 € 48.50 €
деца 7 – 11,99 год на стандарден кревет 37.50 € 33.50 € 48.50 € 43.50 €
деца 7 – 11,99 год на дополнителен кревет 29.50 € 26.50 € 36.50 € 32.50 €
деца 2 – 6,99 год настандарден кревет 24.50 € 22.50 € 25.50 € 23.50 €
Лице во сместување 26.12.2017 – 02.01.2018
АЛЛ флекси ПП флекси АЛЛ Флекс + ски пас ПП Флекс   + ски пас
1/1 соба 76.00 € 67.00 € 90.00 € 80.00 €
Лице во 1/2 соба супериор 63.00 € 56.00 € 79.00 € 70.00 €
Лице во АПП со 1 спална 76.00 € 67.00 € 92.00 € 80.00 €
Лице во АПП со 2 спални 73.00 € 64.00 € 88.00 € 77.00 €
Возрасен на дополнителен кревет 50.00 € 44.00 € 66.00 € 58.00 €
деца 7 – 11,99 год на стандарден кревет 45.50 € 40.50 € 58.50 € 51.50 €
деца 7 – 11,99 год на дополнителен кревет 36.50 € 32.50 € 44.50 € 39.50 €
деца 2 – 6,99 год настандарден кревет 31.50 € 28.50 € 32.50 € 29.50 €

Во цената е вклучено:
-ноќевање по лице на база одбраниот пансион
-користење на базен,сауна,фитнес
-интернет
-трансфер до ски центар

Доплати:
-Божиќна вечера (задолжителна) – 36 евра за возрасни и 26 евра за деца 2-11,99
-Новогодишна вечера (задолжителна) – 57 евра за возрасни и 35 евра за деца 2-11,99
-Новогодишната вечера е со мени и не е вклучена во АЛЛ инклузивот

Туристичка такса – 1 евро од ден по лице !

Услови за деца:

-деца на дополнителен кревет 2-6,99 – бесплатно

Попусти за рани резервации:
-15% попуст за рани резервации направени до 30.10.2017 и платени до 05.11.2017
-10% попуст за рани резервации направени до 01.12.2017 и платени до 05.12.2017

Раните резервации не важат за доплатите !

GPS координати:

41.658376,  24.697681

41°39’30.2″N 24°41’51.7″E