OZKA 2* - Кушадаси

од134

OZKA 2* - Кушадаси

Хотелот Ozka 2+ е лоциран на околу 500 м. од центарот на градот и на околу 300 м. од градската плажа. Хотелот располага со вкупно  62 соби,базен, отворен ресторан покрај базенот, лоби бар, ТВ соба, wi-fi, лифт,сеф на рецепција. Секоја соба располага со клима, сопствена бања, фен,балкон, ТВ, Wi-Fi.

Ценовник

Термини Цена по особа Термини Цена по особа Термини Цена по особа
01.06-11.06 134 € 11.07-21.07 219 € 20.08-30.08 219 €
06.06-16.06 144 € 16.07-26-07 219 € 25.08-04.09 209 €
11.06-21.06 154 € 21.07-31.07 219 € 30.08-09.09 209 €
16.06-26.06 164 € 26.07-05.08 219 € 04.09-14.09 189 €
21.06-01.07 184 € 31.07-10.08 219 € 09.09-19.09 179 €
26.06-06.07 194 € 05.08-15.08 219 € 14.09-24.09 179 €
01.07-11.07 209 € 10.08-20.08 219 € 19.09-29.09 179 €
06.07-16.07 209 € 15.08-25.08 219 € 23.09-04.10 179 €

Цените се по лице на база ноќевање со појадок

Карактеристики на хотелот:

 • 24 ч. Рецепција
 • Базен
 • Базен за деца
 • Ресторан, Лоби бар
 • Сеф на рецепција, лифт
 • Wi – Fi интернет

Собите располагаат со:

 • Клима
 • Сопствена бања
 • Телефон , Фен
 • ТВ,  Wi – Fi
 • Балкон