OGERIM 2* - Кушадаси

од119

OGERIM 2* - Кушадаси

Хотел  OGERIM ** се наоѓа на само 600 метри од најпознатата плажа Ladies Beach.Хотелот има 25 соби целосно опремени со тоалет, туш,фен и балкон.Во склоп на рецепција има сеф кој што  е на располагање на гостите.Исто така на гостите им е достапно и користење на Wi-Fi

Ценовник

Термини Цена по особа Термини Цена по особа Термини Цена по особа
01.06-11.06 119 € 11.07-21.07 189 € 20.08-30.08 189 €
06.06-16.06 119 € 16.07-26-07 189 € 25.08-04.09 189 €
11.06-21.06 149 € 21.07-31.07 189 € 30.08-09.09 169 €
16.06-26.06 149 € 26.07-05.08 189 € 04.09-14.09 169 €
21.06-01.07 179 € 31.07-10.08 189 € 09.09-19.09 169 €
26.06-06.07 179 € 05.08-15.08 189 € 14.09-24.09 169 €
01.07-11.07 189 € 10.08-20.08 189 € 19.09-29.09 169 €
06.07-16.07 189 € 15.08-25.08 189 € 23.09-04.10 169 €

Цените се по лице на база ноќевање со појадок