Нидри и Никијана

од99

Нидри и Никијана

Лефкада или Лефкос е остров во Јонското Море, поврзан со копното со автопат. Лефкада спаѓа меѓу поголемите острови во Грција. Во насока север-југ е долг 35 километри, додека исток-запад, преку 15 километри. Вкупната површина на островот изнесува 336 километри квадратни. Највисоката точка на островот е планината Ставрота, која се издига до 1.158 метри надморска височина. Од Лефкада редовно сообраќаат ферибродови до Кефалонија, Итака и Меганиси. Главниот град на островот е истоимениот град, Лефкада, којшто се наоѓа на северно-источниот дел од островот. Островот е познат е по прекрасните плажи од кои застанува здивот.

 Вила АНДРЕАС е лоцирана на 10 метри од плажа во Никијана.  Располага со 6 двокреветни соби, опремени со ТВ, клима, бања, фрижидер собите немаат кујна и се на услуга ноќевање со појадок.  Вилата исто така располага 3 трокреветни студија (еден брачен и еден единечен кревет) и апартман за четири особи (со брачен кревет во спална и во кујната има кревети на спрат), секое од нив опремено со кујна, ТВ, клима која се доплаќа 5 евра на ден, бања и балкон.

Вила ЈОНИАН се наоѓа на 5 мин пешачење од пристаништето во Нидри. Сите апартмани се наоѓаат на приземје, опремени се со кујна, тоалет, ТВ, клима, тераса. Вилата располага со два базена и лежалки, бесплатни за гостите (ограничен капацитет).

 

Ценовник

Вила → АНДРЕАС

ЈОНИОН

Датум на поаѓање ↓ Почеток на  аранжманот Крај на  аранжманот

Бр. на

ноќи 

1/2 СОБА

Ноќ/појадок 

1/3

 СТД  

1/4  АПП    

1/3

 АПП  

1/4

 АПП 

 01.06.2018   02.06.2018   09.06.2018  7* 99 € 99 €  99 €   119 €  119 € 
 08.06.2018  09.06.2018  16.06.2018 7* 129 € 129 € 129 € 139 € 139 €
 15.06.2018  16.06.2018  23.06.2018 7* 139 € 139 € 139 € 149 € 149 €
 22.06.2018  23.06.2018  30.06.2018 7* 169 € 169 € 169 € 179 € 179 €
 29.06.2018  30.06.2018  09.07.2018 9 369 € 409 € 489 € 449 € 519 €
 08.07.2018  09.07.2018  18.07.2018 9 429 € 469 € 549 € 509 € 589 €
 17.07.2018  18.07.2018  27.07.2018 9 449 € 489 € 589 € 549 € 649 €
 26.07.2018  27.07.2018  05.08.2018 9 449 € 489 € 589 € 549 € 649 €
 04.08.2018  05.08.2018  14.08.2018 9 449 € 489 € 589 € 549 € 649 €
 13.08.2018  14.08.2018  23.08.2018 9 449 € 489 € 589 € 549 € 649 €
 22.08.2018  23.08.2018  01.09.2018 9 429 € 469 € 549 € 509 € 589 €
 31.08.2018  01.09.2018  08.09.2018 7* 169 € 169 € 169 € 179 € 179 €
 07.09.2018  08.09.2018  15.09.2018 7* 139 € 139 € 139 € 149 € 149 €
 14.09.2018  15.09.2018  22.09.2018 7* 129 € 129 € 129 € 139 € 139 €
 21.09.2018  22.09.2018 30.09.2018 8* 99 € 99 € 99 € 119 € 119 €

Вила АНДРЕАС - Никијана

Вила ЈОНИАН - Нидри