Несебар

од113

Несебар

Вила – ЛАМБОВ
Лоцирана во строгиот центар на новиот дел на Несебар, на околу 5 минути пешачење од плажата Какао Бич во с.Брег и 10 минути од јужната плажа на несебар како и стариот град, представува идеално место да се биде блиску до секаде. Вилата е една од првите комерцијални Вили во ова морско градче со големо искуство и бројни задоволни гости.Вилата има сопствен двор а во нејзин состав влегува и летниот бар Бор. сите соби се со сопствена тоалетна, клима, фрижидер, Тв со кабелска телевизија.WI-FI

Вила – ДРАМЧЕВ
Лоцирана е во центарот на новиот дел од градот, на околу 250-300 метри од јужната плажа, сите соби се со сопствена тоалетна, клима, фрижидер, Тв со кабелска телевизија.

Вила – КАТЈА
Лоцирана во центарот Несебар, сите соби се реновирани  со сопствена тоалетна, клима, фрижидер, Тв со кабелската телевизија.

Ценовник

22.06 29.06 06.07 13.07 20.07 27.07 03.08 10.08 17.08 24.08
113€ 123€ 123€ 123€ 123€ 133€ 133€ 133€ 123€ 113€

Попусти за рани уписи:
ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 28.01 и целосна уплата до 15.02.2018 -20%;
ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 15.03 а целосна уплата до 23.06.2018
-10%;

 -20 % ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 31.01.2018

 -15% ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 28.02.2018

– 10% ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО  31.03 2018

Вила ЛАМБОВ

Вила ДРАМЧЕВ

Вила КАТЈА