MURITE 4*

од23

MURITE 4*

Тип на сместување 01.12.2017 – 21.12.2017 06.03.2018 – 15.04.2018 ПП 22.12.2017 – 28.12.2017 02.01.2018 – 20.01.2018 ПП 29.12.2017 – 01.01.2018 ПП 21.01.2018 – 05.03.2018 ПП
Лице во 1/2 стандард соба     Орхидеја / Камелија € 23.50 € 30.50 € 42.00 € 32.50
1/1 соба                            Орхидеја / Камелија € 33.00 € 43.50 € 60.50 € 44.50
Лице во АПП со 1 спална Орхидеја / Камелија € 26.50 € 33.50 € 48.00 € 35.50
Лице во АПП со 2 спални Орхидеја / Камелија € 23.50 € 30.50 € 41.00 € 32.50
Лице во АПП со 3 спални Орхидеја / Камелија € 23.50 € 30.50 € 42.00 € 28.50
Лице во 1/2 соба                  Азалија € 22.50 € 29.50 € 48.00 € 31.50
1/1 делукс соба                   Азалија € 34.00 € 44.50 € 70.00 € 45.50
Лице во АПП со 1 спална Азалија € 25.50 € 32.50 € 54.00 € 34.50
Лице во АПП со 2 спални Азалија € 22.50 € 29.50 € 48.00 € 31.50
Лице во АПП со 3 спални Азалија € 22.50 € 29.50 € 48.00 € 31.50

Во цената е вклучено:
-ноќевање по лице на база појадок и вечера
-користење на базен,фитнес,сауна,џакузи
-интернет,детксо катче
-трансфер до Гондола

Минимум престој 4 ноќевања за период 29.12-01.01.2018 !

Доплата:
-Доплата за АЛЛ – 9 евра од ден од возрасен и 6 евра за деца (5,99-13,99) од ден
-Божиќна вечера – 30 евра за возрасни и 20 евра за деца (5,99-13,99)
-Новогодишна вечера (задолжителна) – 65 евра за возрасни и 35 евра за деца (5,99-13,99)

Туристичка такса – 1 евро од ден по лице !

Услови за деца:

-деца до 5,99 – бесплатно
-деца 5,99-13,99 на стандарден кревет – има  50% попуст (во 1/2 соба – Орхидеја/Камелија/Азалија)
-1 дете 5,99-13,99 на дополнителен кревет-бесплатно
-2 дете 5,99 -13,99 на дополнителен кревет – има 50% попуст
-возрасен на дополнителен кревет – има 50% попуст

Капацитет на сместување:
-1/1 соба – 1 лице (Орхидеја / Камелија/Азалија) – 1 лице
-1/2 соба – 2 лица (Орхидеја / Камелија/ Азалија) – 2 лица
-АПП со 1 спална – (Орхидеја / Камелија/ Азалија) – минимум 2 лица – максимум 2+2 деца
-АПП со 2 спални – (Орхидеја / Камелија/ Азалија) – минимум 4 лица – максимум 4+2 деца
-АПП со 3 спални – (Орхидеја / Камелија/ Азалија) – минимум 6 лица – максимум 6+2 деца

Попусти за рани резервации:
-20% попуст за резервации направени до 30.09 и целосно платени до 25.10.2017
-15% попуст за резервации направени до 15.11 и целосно платени до 10.12.2017
-10% попуст за резервации направени до 15.12 и целосно платени до 20.12.2017

Попустите не важат за период 29.12 – 01.01.2018
Попустите не важат за доплатите.