Mura 3*

Тип на сместување 28.12.2017 – 03.01.2018 ПП 01.12.2017 – 27.12.2017
04.01.2018 – 31.03.2018
ПП
Лице во 1/2 соба € 45.00 € 29.50
Лице во голема 1/2 соба € 47.00 € 30.50

Цената вклучува:

-ноќевање по лице со појадок и вечера

Минимум престој за 28.12-03.01.2018 – 4 ноќевања !

Капацитет на сместување:
-1/2 соба – 2 лица
-1/2 голема соба – 2+1 лице
-АПП – 2+2 лица

Доплати:
-Божиќна вечера  (незадолжителна) – 45 евра за возрасни и 25 евра за деца (4-13,99)
-Новодогишна вечера (задолжителна) – 65 евра за возрасни и  35 евра за деца (4-13,99)
-доплата за ручек – 10 евра за возрасни и 6 евра за деца 4-13,99
-1/1 соба – 10 евра од ден
-АПП – 20 евра од ден

Туристичка такса – 1 евро од ден по лице !

Попусти за деца:
-деца до 3,99 – бесплатно
-деца 4-13,99 на дополнителен кревет – има 50% попуст
-возрасен на дополнителен кревет – има 25% попуст

Попусти за рани резервации:
-10% попуст за резервации направени и платени до 01.12.2017

Раните резервации не важат за доплатите !

Бонуси:
7=6 за период 01.03-30.03.2018 (за резервации направени пред 01.12.2017)

GPS координати:

42.271167,  23.604960

42°16’16.2″N 23°36’17.9″E