MELIKE 3* - Кушадаси

од179

MELIKE 3* - Кушадаси

Хотел  MELIKE 3 * Се наоѓа на 50 м од плажата Ladies Beach, и на 2 км од центарот на градот. Хотелот располага со надворешен базен со бар, соба за забава која вклучува пикадо, пинг-понг.Хотелот има 72 соби,повеќето се со поглед на море,опремени се  со Тв. мини бар, wi-fi,фен за коса.

Ценовник

Термини Цена по особа Термини Цена по особа Термини Цена по особа
01.06-11.06 179 € 11.07-21.07 289 € 20.08-30.08 269 €
06.06-16.06 179 € 16.07-26-07 289 € 25.08-04.09 269 €
11.06-21.06 189 € 21.07-31.07 289 € 30.08-09.09 249 €
16.06-26.06 189 € 26.07-05.08 289 € 04.09-14.09 229 €
21.06-01.07 209 € 31.07-10.08 289 € 09.09-19.09 229 €
26.06-06.07 219 € 05.08-15.08 289 € 14.09-24.09 219 €
01.07-11.07 249 € 10.08-20.08 289 € 19.09-29.09 219 €
06.07-16.07 279 € 15.08-25.08 289 € 23.09-04.10 209 €

Цените се по лице на база ноќевање со појадок