MAYA BAY 3*- КАЛИТЕА

од90

MAYA BAY 3*- КАЛИТЕА

1/2 соба

Хотелот Maya Bay Располага со:
Двокреветна стандард соба: страничен поглед на море, ТВ со музички канали плус, клима, мини фрижидер, телефон, софа, балкон тоалет со туш, wi-fi.
Цените се изразени по ЛИЦЕ за 7 ноќевања, на база НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК.
Цените се изразени во €, плаќање исклучиво во денарска против вредност од 62 мкд

Ценовник

Период бр.на ноќевања Цена по лице
21.05 – 28.05.2017 7 ноќевања 89
28.05 – 04.06.2017 7 ноќевања 99
04.06 – 11.06.2017 7 ноќевања 119
11.06 – 18.06.2017 7 ноќевања 139
18.06 – 25.06.2017 7 ноќевања 159
25.06 – 02.07.2017 7 ноќевања 179
02.07 – 09.07.2017 7 ноќевања 199
09.07 – 16.07.2017 7 ноќевања 239
16.07 – 23.07.2017 7 ноќевања 269
23.07 – 30.07.2017 7 ноќевања 289
30.07 – 06.08.2017 7 ноќевања 299
06.08 – 13.08.2017 7 ноќевања 299
13.08 – 20.08.2017 7 ноќевања 279
20.08 – 27.08.2017 7 ноќевања 239
27.08 – 03.09.2017 7 ноќевања 199
03.09 – 10.09.2017 7 ноќевања 189
10.09 – 17.09.2017 7 ноќевања 139