MARAYA 3*

од22

MARAYA 3*

Тип на сместување 01.12.2018 – 27.12.2018   ПП 28.12.2018 – 02.01.2018   ПП 03.01.2019 – 31.03.2019  ПП
Лице во 1/2 соба 27.50 € 47.00 € 29.50 €
Лице во 1/2 лукс соба 29.50 € 49.00 € 31.50 €
1/1 соба 42.00 € 72.00 € 45.00 €
Апп со 1 спална за 2 лица 78.00 € 98.00 € 78.00 €
Апп со 2 спални за 4 лица 102.00 € 124.00 € 102.00 €
Деца до 11.99 на стандарден кревет во 1/2 соба 21.50 € 35.50 € 23.50 €
Деца до 11.99 на стандарден кревет во 1/2 Лукс соба 23.50 € 37.50 € 24.50 €
Деца до 11.99 на дополнителен кревет во 1/2 соба 16.50 € 25.50 € 17.50 €
Деца до 11.99 на дополнителен кревет во 1/2 лукс соба 17.50 € 26.50 € 18.50 €
Возрасен на дополнителен кревет во 1/2 соба 21.50 € 35.50 € 17.50 €
Возрасен на дополнителен кревет во лукс 1/2 соба 23.50 € 37.50 € 18.50 €

Во цената е вклучено:
ноќевање по лице од ден со појадок и вечера
користење на базен,фитнес,парна бања,сауна
шатл до Гондолата
интернет

Минимум престој – 3 ноќевања за период 28.12.2018-02.01.2019 !

Капацитет на сместување:
1/2 стандард соба – 2+1 лице
1/2 лукс соба – 2+1 лице
АПП со 1 спална – 2+2 лица
АПП со 2 спални – 4 лица

Доплати:

Божиќна вечера (незадолжително) – 30 евра за возрасни и 15 евра за деца 4-11,99
Новогодишна вечера (задолжително) – 55 евра за возрасни и 30 евра за деца 4-11,99

Деца до 3,99 – бесплатно

Рани резервации:

20% попуст за резервации направени до 31.10.2018 платени до 10.11.2018
15% попуст за резервации направени до 30.11.2018 платени до 05.12.2018
10% попуст за резервации направени до 15.12.2018 платени до 20.12.2018

Бонуси:
6=5 , 7=6, 10=9, 11=10, 14=12 за период 01.12.2018 – 27.12.2018 и 10.01.2019-31.03.2019
Попустите не се комбинираат со раните резервации

Туристичка такса:
Туристичка такса – 1 евро од ден по лице