Lucky 5*

Тип на сместување 01.12.2017 – 20.12.2017 05.03.2018 – 10.04.2018 НП 21.12.2017 – 27.12.2017 03.01.2018 – 07.01.2018 22.01.2018 – 17.02.2018 НП 28.12.2017 – 02.01.2018 НП
Лице во Студио ЛУКС 34.50 € 46.50 € 79.00 €
1/1 Студио Лукс 52.50 € 73.00 € 154.00 €
Лице во АПП Лукс 44.50 € 54.50 € 89.00 €
Лице во АПП Делукс 52.50 € 64.00 € 97.00 €
Лице во Егзекутив АПП 65.50 € 75.50 € 103.00 €
Лице во Лукс АПП со 2 спални 48.50 € 51.50 € 96.00 €
Тип на сместување 08.01.2018 – 21.01.2018 НП 18.02.2017 – 04.03.2018 НП
Лице во Студио ЛУКС 38.50 € 40.50
1/1 Студио Лукс 59.50 € 62.50 €
Лице во АПП Лукс 46.50 € 48.50
Лице во АПП Делукс 55.50 € 58.50 €
Лице во Егзекутив АПП 68.00 € 70.50 €
Лице во Лукс АПП со 2 спални 49.50 € 50.50 €

Во цената е вклучено:
-ноќевање по лице со појадок
-користење на БИО базен со хидро масажен систем,солен базен,релакс зона,ледена соба,сауна,парна бања,џакузи,фитнес
-бебиситер за деца од 3 до 6 год од 08:00 до 22:00
-wi-fi
-трансфер до Гондола

Минимум престој за период 21.12.2017 – 27.12.2017 и 28.12 – 02.01.2018
Капацитет на сместување:
-Студио лукс – 2+1 дете
-АПП Лукс 2+1 дете
-АПП Делукс 2+2 деца или 3+1 дете
-АПП Егзекутив 2+2 деца или 3+1 дете
-АПП со 2 спални Лукс 4+1 дете / минимум 4 платежни гости

Доплати:
-вечера – 16 евра за возрасен од ден и 9 евра за деца (4-11,99) од ден
-Божиќна вечера (задолжителна) – 47 евра за возрасен и 25 евра за деца (4-11,99)
-Новогодишна вечера во главен ресторан (задолжително) – 115 евра за возрасни и 60 евра за деца (4-11,99)
-Новогодишна вечера во Италијански ресторан (незадолжително) – 155 евра за возрасни и 80 евра за деца (4-11,99)

Туристичка такса – 1 евро по лице од ден !

Попусти:
-деца до 3,99 – бесплатно
-1 дете 4-11,99 на дополнителен кревет со 2 возрасни – бесплатно на НП
-2 дете 4-11,99 на дополнителен кревет со 2 возрасни во АПП Делукс /Егзекутив – бесплатно на НП
-3 дете 4-11,99 на дополнителен кревет со 2 возрасни во АПП Делукс /Егзекутив – 18 евра  од ден на НП
-Едно дете 4-11,99 до 1 возрасен во студио – има 20% попуст од цената на возрасен
-Две деца 4-11,99 со 1 возрасен во студио – секое дете има 50% попуст од цената на возрасен
-возрасен на дополнителен кревет – има 40% попуст