КОСТА БРАВА

од399

КОСТА БРАВА

Поминете осум дена на брегот на Коста Брава Маресме по екстремно ниска цена и уживајте во пријатната клима, вкусната храна залиена со светски познатата Сангрија и прошетките во еден од најубавите градови на светот – БАРСЕЛОНА.

Коста Брава – крајбрежен регион и популарна туристичка дестинација поради умерената клима и прекрасните плажи со кристално чиста вода и волшебен, ситен песок.
Додека еден дел од брегот на Коста Брава станал развиена туристичка дестинација, останатите делови го задржале традиционалниот изглед и станале „скриенa скапоценост“ за посетителите кои сакаат нешто повеќе од сонце, море, песок и Сангрија.

Ценовник

КОСТА БРАВА – ЛЕТО 2017        ( ЦЕНИ ВО ЕВРА )

ХОТЕЛ КАТЕГ. УСЛУГА ЛОКАЦИЈА 16 ЈУН 23 ЈУН 03 ЈУЛ 10 ЈУЛ 21 ЈУЛ 28 ЈУЛ 31 ЈУЛ 07 АВГ 11 АВГ 18 АВГ 25 АВГ 01 СЕПТ  
БРОЈ НА НОЌЕВАЊА  7  10   7  7  10  7  7  7 10 
MONT ROSA 3* 3 * * * HB Calella 399 585 525 559* 689* 565* 565* 565* 565 709 499* 429*
H TOP OLYMPIC 3* 3 * * * FB+ Calella 449 559 519 539 739 629 639 639 639 699 499 489
H TOP PLANAMAR 3* 3 * * * FB+ Malgrat De Mar 449 559 519 539 739 629 639 639 639 699 499 489
H TOP SUMMER SUN (ex Sant Jordi)
НАША ПРЕПОРАКА 
3 * * * FB+ Santa Susanna 435 545 505 525 719 629 629  629 629 685 485 475
H TOP GRAN CASINO ROYAL 3* 3 * * * FB+ Lloret De Mar 449 559 519 539 739 629 639 639 639 699 499 489
H TOP ALEXIS 3* 3 * * * FB+ Lloret De Mar 449 559 519  539 739 629 639 639 639 699 499 489
H TOP ROYAL SUN 4* 4 * * * * FB+ Santa Susanna 549 699 639 659 899 739 749 749 749 859 589 579
H TOP CALETA PALACE 4* 4* * * * FB+ Platja D’Aro 545 709 649 664 899 749 757 757 757 865 599 599
MARIA DEL MAR 4*
НАША ПРЕПОРАКА  
4 * * * * HB Lloret De Mar 459 595 565 615 816 686 695 695 695 775 515 459
H TOP CALELLA PALACE 4* 4 * * * * FB+ Calella 499 649 599 619 839 699 699  699  699 799 559 559
H TOP PLATJA PARK 4* 4* * * * FB+ Platja D”Aro 499 649 599 619 839 699 699 699 699 799 559 559
H TOP ROYAL SUN SUITE 4* 4 * * * * FB+ Santa Susanna 499 649  599  619  839  699  699  699  699 799 559  559 
H TOP ROYAL STAR 4* 4 * * * * FB+ Lloret De Mar 499 649  599  619  839  699  699  699  699  799 559  559 
H TOP PINEDA PALACE 4* 4 * * * * FB+ Pineda 499 649  599  619  839  699  699  699  699  799 559  559 
H TOP ROYAL BEACH 4* 4 * * * * FB+ Lloret De Mar 499 649 599  619  839  699  699  699  699  799 559  559 
H TOP AMAIKA 4* 4 * * * * FB+ Calella 549 699  639  659  899  739  749 749  749  859 589  579
TROPIC PARK 4* 4 * * * * HB Malgrat De Mar 553 718 584  599 799  656  659  659 659 767 569 539
DELAMAR 4* 4 * * * * HB Lloret De Mar 539 756 645 695 879 715 735 745 745 825 625 619
AQUA HOTEL AQUAMARINA & SPA 4* 4 * * * * HB Santa Susanna
AQUA HOTEL ONABRAVA 4*sup 4 * * * * + HB Santa Susanna 529 719 599 635 869 699 719 729 729 859 639 589