Kempinski 5*

Тип на сместување01.12.2018 – 20.12.201821.12.2018 – 26.12.201827.12.2018 – 01.01.201902.01.2019 – 09.03.201910.03.2019 – 07.04.2019
Ниска-средна сезонаВисока сезонаСредна сезонаНиска-средна сезона
Петок / Сабота мин престој 3 ноќиНедела четвртокмин престој 3 ноќимин престој 5 ноќиНедела четвртокПеток / Сабота мин престој 3 ноќиПонеделник до недела,   мин престој 3 ноќи петок и сабота
1/1 делукс     поглед кон град148.00 €100.00 €204.00 €339.00 €192.00 €229.00 €196.00 €
1/2 делукс     поглед кон град за 2 лица190.00 €142.00 €266.00 €395.00 €235.00 €275.00 €242.00 €
1/1 делукс     поглед кон планина163.00 €113.00 €222.00 €356.00 €209.00 €246.00 €214.00 €
1/2 делукс     поглед кон град за 2 лица поглед кон планина216.00 €154.00 €285.00 €405.00 €248.00 €290.00 €260.00 €
1/1 егзекутив соба184.00 €132.00 €249.00 €389.00 €229.00 €274.00 €239.00 €
1/2 егзекутив соба за 2 лица226.00 €172.00 €315.00 €455.00 €270.00 €316.00 €285.00 €
1/1 Јуниор Суит                          поглед кон град221.00 €154.00 €290.00 €469.00 €264.00 €316.00 €282.00 €
1/2 Јуниор Суит                          поглед кон град за 2 лица250.00 €182.00 €336.00 €515.00 €295.00 €345.00 €315.00 €
1/1 Јуниор Суит                          поглед кон планина239.00 €166.00 €309.00 €484.00 €276.00 €329.00 €299.00 €
1/2 Јуниор Суит                          поглед кон планина за 2 лица265.00 €195.00 €355.00 €530.00 €315.00 €356.00 €330.00 €
1/1 Делукс суит289.00 €199.00 €359.00 €514.00 €319.00 €384.00 €364.00 €
Суит делукс за 2 лица315.00 €225.00 €405.00 €570.00 €350.00 €410.00 €390.00 €
1/1 Суит Алпин334.00 €229.00 €414.00 €564.00 €359.00 €429.00 €424.00 €
1/2 Суит Алпин за 2 лица360.00 €255.00 €460.00 €610.00 €385.00 €455.00 €445.00 €
Возрасен на дополнителен кревет во суит67.00 €90.00 €140.00 €67.00 €67.00 €

Во цената е вклучено:

Ноќавање со појадок и вечера
користење на сауна (финска и био), парна бања (хамам парна бања,арома парна бања)
базени,фитнес и снежна соба
детско катче
wi fi

Минимум престој – 3 ноќевања за резервации со Петок и Сабота од 01.12-07.04.2019
Минимум престој – 5 ноќевања за период 27.12-01.01.2019

Капацитет на сместување:
1/2  Делукс соба – 2+1 дете
1/1 соба 1+1 дете
Егзекутив соба – 2+1 дете
Јуниор Суит – 2+1 дете
делукс Суите и Алпин Суит – 2+2 лица

Доплати:
Божиќна вечера (задолжителна) на 25.12.2018 – 90 евра за возрасен и 50 евра за деца 6-11,99
вечерите се без вклучени пијалоци

Новогодишна вечера (задолжителна) на 31.12.2018 – 140 евра за возрасен и 80 евра за деца 6-11,99
вечерите се без вклучени пијалоци

Попусти:
Делукс соба / Егзекутив соба / Јуниор Суит

1 возрасен + 1 дете 0-5,99 – плаќа како 1/1 соба
1 возрасен + 1 дете 6-11,99 – плаќа како 1/2 соба
1 возрасен и 2 деца 0-5,99 – плаќаат како 1/1 соба
1 возрасен и 2 деца 0-5,99 – плаќа како 1/2 соба + 35 евра од ден
1 возрасен и 2 деца 0-5,99 & 6-11,99 – плаќаат како 1/2 соба
2 возрасни и 1 дете 0-5,99 – плаќаат како 1/2 соба
2 возрасни и 1 дете 6-11,99 – плаќа како 1/2 соба + 35 евра од ден

Делукс / Алпине Суит
1 возрасен + 1 дете 0-5,99 или 6-11,99  – плаќа како 1/1 суит
1 возрасен и 2 деца 0-5,99 – плаќаат како 1/1 суит
1 возрасен и 2 деца 6-11,99 – плаќа како 1/2 суит + 35 евра од ден
1 возрасен и 2 деца 0-5,99 & 6-11,99 – плаќаат како 1/2 суит
2 возрасни и 1 или 2 деца  0-5,99 – плаќаат како 1/2 суит
2 возрасни и 2 деца 6-11,99 – плаќа како 1/2 суит + 65 евра од ден

Туристичка такса: Туристичка такса – 1 евро од ден по лице