IVAN RILSKI 4*

од33

IVAN RILSKI 4*

Тип на сместување 27.12.2018 – 02.01.2019 03.01.2019 – 13.01.2019 25.01.2019 – 24.02.2019 01.12.2018 – 26.12.2018 14.01.2019 – 24.01.2019 25.02.2019 – 31.03.2019
НП ПП НП ПП НП ПП
1/1 соба € 90.00 € 100.00 € 63.00 € 73.00 € 58.00 € 68.00
Лице во 1/2 соба € 67.00 € 77.00 € 40.50 € 50.50 € 34.50 € 44.50
1/1 соба како 1/2 соба € 111.00 € 122.00 € 74.00 € 84.00 € 63.00 € 73.00
Студио                                      за 2 лица анекс зграда € 138.00 € 158.00 € 83.00 € 103.00 € 71.00 € 91.00
Фамилијарен апартман                              за 2 лица анекс зграда € 150.00 € 170.00 € 97.00 € 117.00 € 83.00 € 103.00
Деца од 6 – 11,99 на стандарден кревет во 1/2 соба € 48.00 € 53.00 € 32.50 € 37.50 € 28.50 € 33.50
Возрасен на дополнителен кревет во 1/2 соба € 48.50 € 57.00 € 28.50 € 36.50 € 26.50 € 33.50
Возрасен на дополнителен кревет во студио /апп € 20.50 € 30.50 € 20.50 € 30.50 € 20.50 € 30.50

Во цената е вклучено:
ноќевање на база одбраниот пансион
користење на сауна,парна бања,фитнес,базен,ледена соба
трансфер до Гондолата

Минимум престој – 4 ноќевања за период 27.12-02.01.2019 !

Капацитет на сместување:
1/1 соба – 1 лице
1/2 соба -2+1 лице
студио – 2+1 лице
фамилијарен апартман – 2+2 лица

Доплати:
Божиќна вечера (незадолжително) – 35 евра за возрасни и 20 евра за деца 6-11,99,деца по 5,99 – бесплатно
Новогодишна вечера Главен ресторан (задолжително) – 87 евра за возрасни и 45 евра за деца 6-11,99, деца по 5,99 – бесплатно
Новогодишна вечера Чанове (задолжително) – 98 евра за возрасни и 52 евра за деца 6-11,99, деца по 5,99 – бесплатно
делукс соба – 20 евра од соба по ноќ

Попусти:
деца до 5,99 со 2 возрасни – бесплатно
деца до 5,99 со 1 возрасен – плаќа како 1/1 соба
деца 6-11,99 на дополнителен кревет со 2 возрасни во 1/2 соба/АПП – 10 евра од ден за НП
деца 6-11,99 на дополнителен кревет со 2 возрасни во 1/2 соба/АПП – 14 евра од ден за ПП

Рани резервации:
20% попуст за резервации до 30.09.2018 и платени до 25.10.2018 – не важи за 27.12 – 13.01.2019
15% попуст за резервации до 16.11.2018 и платени до 25.11.2018 – не важи за 27.12 – 13.01.2019
15% попуст за резервации до 30.09.2018 и платени до 25.10.2018 – важи за 27.12 – 13.01.2019
10% попуст за резервации до 16.11.2018 и платени до 25.11.2018 – важи за 27.12 – 13.01.2019

Раните резервации важат за престој од минимум 6 ноќевања !

Не е можно да се менуваат имињата / престојот со рани резервации !

Бонуси:
7=6 , 10-9, 14=12 важи за период 01.12-26.12.2018 и 03.01-25.02.2019

Бонусите не се комбинираат со раните резервации за период 01.12 – 26.12.2018 и 14.01-24.01.2019 и 25.02 – 31.03.2019

Туристичка такса:
Туристичка такса – 1 евро од ден по лице