INTERHOTEL SANDANSKI 4*

од55

INTERHOTEL SANDANSKI 4*

Интерхотел Сандански се наоѓа во градот Сандански, во подножјето на Пирин планина, опкружен со преубаво зеленило и одговара  на сечиј вкус.
Регионот е познат по својата клима и 80 минерални извори со температура од 42° – 81°С и различно ниво на минерализација и хемиско соединение.
Минералните води  имаат силен ефект врз лекувањето на голем број заболувања. Хотелот е реновиран во 2012 година, и располага со 285 комфортни соби и апартмани.
Исто така хотелот располага со 3 базени со минерална вода од кој едниот е термален со температура на водата од 38°C.

цените се за СОБА на ден – ноќевање со појадок

периоди капацитет 01.04-31.05.2017; 01.09.2017-07.01.2018 01.02-31.03.2017; 01.06-31.08.2017;
08.01.2017 – 31.01.2017
петок и сабота недела – четврток петок и сабота недела – четврток
сместување / услуга во соба BB HB BB HB BB HB BB HB
 DBL стандард+ 2+1+1 70 88 60 78 66 84 55 74
 SGL стандард+ 1+0 55 65 48 57 54 62 45 55
 DBL лукс 2+1+1 80 98 68 86 78 96 65 84
 SGL лукс 1+0 62 72 53 62 60 70 50 60
 STD стандард 2+1+1 116 134 98 116 100 118 90 108
 APP лукс 2+1+1 130 150 110 128 116 134 104 122
 APP фамилијарен 2+1+1 176 194 150 170 160 180 140 159
 дополнително легло возрасен 23 32 23 32 23 32 23 32
 доп. легло дете 12-15,99 г 20 28 20 28 20 28 20 28
 редовно легло – дете 4-11,99 21 28 21 28 21 28 21 28
 доп. легло – дете 4-11,99 10 17 10 17 10 17 10 17
 дете до 3,99 г 0 0 0 0 0 0 0 0

цените НЕ ВАЖАТ за национални, верски празници, семинари, конгреси
цените се во се плаќа во денари 1 € = 62,00 мкд

7+ ноќевања / цените се по СОБА на ден

сместување капацитет 01.04.2017-31.05.2017
01.09.2017-07.01.2017
01.02.2017-31.03.2017
01.06.2017-31.08.2017
08.01.2017-31.01.2017
BB HB BB HB
 DBL стандард 2ADL+1CHD 56 75 52 70
 SGL стандард 1ADL 45 54 42 52
 DBL лукс 2ADL+1CHD 64 82 62 80
 SGL лукс 1ADL 50 60 48 56
 STD стандард 2ADL+2CHD 93 111 84 102
 APP лукс 2ADL+1CHD 105 123 96 114
 APP фамилијарен 2ADL+2CHD 142 160 132 150
 дополнително легло во STD/APP- возрасен 23 32 23 32
 редовно легло – дете 4-11,99 20 27 20 27
 дополнително легло – дете 4-11,99 во соба 10 18 10 18
 дете до 3,99 г 0 0 0 0

цените НЕ ВАЖАТ за национални, верски празници, семинари, конгреси
цените се во се плаќа во денари 1 € = 62,00 мкд

СМЕСТУВАЊЕ – ВОЗРАСНИ И ДЕЦА:

Тип соба Минимум Максимум
 во двокреветна соба 1 возрасен  2 возрасни + 1 дете до 15,99+1 дете до 3,99
 во студио 1 возрасен  3 возрасни + 1 дете до 11,99 год+1 дете до 3,99 год
 во апартман лукс 1 возрасен  3 возрасни + 1 дете до 11,99 год+1 дете до 3,99 год
 во апартман фамилијарен 1 возрасен  3 возрасни + 1 дете до 15,99 год.+1 дете до 3,99
  • Во собата има можност за сместување на две редовни легла плус 1 легло ( на растегнување) и може да има бебешко креветче
  • Во студио/апартман има можност за сместување на два возрасни на редовни легла, 1 лежај (тросед на развлекување) и 1 бебешко кревeтче
  • Во апартман фамилијарен има можност за сместување на три редовни легла плус 1 лежај (тросед на развлекување) и 1 бебешко кревeтче