IGLIKA PALACE 4*

од31

IGLIKA PALACE 4*

Тип на сместување

19.12.2017 – 25.12.2017

ПП

26.12.2017 – 01.01.2018

ПП

02.01.2018 – 19.01.2018

ПП

20.01.2018 – 02.02.2018

ПП

Лице во 1/2 стандард соба 31.50 € 45.00 € 36.50 € 31.50 €
1/1 соба 42.00 € 83.00 € 53.00 € 42.00 €
Лице во студио* 29.50 € 45.00 € 36.50 € 29.50 €
Лице во еко 1/2 соба 20.50 € 40.00 € 31.50 € 20.50 €
1/1 еко соба 30.50 € 70.00 € 43.00 € 29.50 €
Тип на сместување

03.02.2018 – 16.02.2018

ПП

17.02.2018 – 04.03.2018

ПП

05.03.2018 – 09.04.2018

ПП

Лице во 1/2 стандард соба 36.50 € 31.50 € 28.50 €
1/1 соба 53.00 € 43.00 € 40.00 €
Лице во студио* 36.50 € 29.50 € 26.50 €
Лице во еко 1/2 соба 31.50 € 26.50 € 20.50 €
1/1 еко соба 43.00 € 36.50 € 30.50 €

*Минимум 3 целосно платени возрасни

Во цената е вклучено:

-ноќевање по лице со појадок и вечера
-користење на базен-
-меѓу 16:00  -17:00 часот во главен ресторан се служат мали колачиња и кафе
-надворешен необезбеден паркинг
-wi- fi во лоби бар

Минимум престој за период 26.12-01.01.2018 !

Услови за деца:

-деца до 1,99 год- бесплатно
-1 дете 2-11,99 на дополнителен кревет во 1/2 стандард соба со 2 возрасни – бесплатно
-2 дете 2-11,99 на дополнителен кревет во 1/2 стандард соба со 2 возрасни – плаќа  50% од цената
-деца 2-11,99 на стандарден кревет – има 25% попуст за период 19.12-25.12.2017 и 02.01-04.03.2017
-деца 2-11,99 на стандарден кревет – плаќа регуларна цена за возрасен за период 26.12-01.01.2018
-трето возрасно лице на дополнителен кревет во 1/2 соба стандард – има 25% попуст

Доплати:

-Божиќна вечера  на 25.12 (незадолжителна) – 40 евра за возрасни и  23 евра за деца (2-11,99)
-Новогодишна вечера (задолжителна) – 55 евра за возрасн и и 30 евра за деца (2-11,99)

Туристичка такса – 1 евро по лице од ден

Капацитет на сместување:

-1/1 соба – 1лице
-1/2 соба – 2+1 лице
-1/2 еко соба- 2 лица
-студио-2 возрасни + 2 деца или возрасни

Попусти за рани резервации:
20% попуст за резервации направени до 30.09 и платени до 10.11.2017
10% попуст за резервации направени до 31.10 и платени до 10.12.2017

Раните резервации не важат за период 26.12-01.01.2018 !