ICE ANGELS 4*

од48

ICE ANGELS 4*

Тип на сместување 30.12.2017 – 05.01.2018 ПП 23.12.2017 – 29.12.2017 10.02.2018 – 16.02.2018 ПП 06.01.2018 – 09.02.2018 17.02.2018 – 31.03.2018 ПП
1/2 соба за 2 лица 149.00 € 133.00 € 96.00 €
1/1 соба 104.00 € 94.00 € 66.00 €
Студио за 2 лица 174.00 € 155.00 € 125.00 €
Делукс студио за 2 лица 188.00 € 168.00 € 136.00 €
Апартман за 4 лица 240.00 € 219.00 € 195.00 €
 Делукс Апартман за 4 лица 255.00 € 230.00 € 206.00 €
деца  7 – 11.99 на дополнителен кревет во студио или АПП 11.50 €
Возрасен на дополнителен кревет во студио / апартман 18.50 €

Во цената е вклучено:
-ноќевање со појадок и вечера
-користење на базен
-паркинг,интернет

Доплати:

-Божиќна вечера (незадолжителна) – 70 евра за возрасни и 35 евра за деца (7-11,99)
-Новогодишна вечера (задолжителна) – 70 евра за возрасни и 35 евра за деца (7-11,99)

Туристичка такса – 1 евро од ден по лице !

Капацитет на сместување:
-1/2 соба-2+1 лице
-1/1 соба – 1 лице
-студио (студио делукс) – 2+1 лице
-Апартман (апартман делукс)-4+1 лице

Услови за деца:
-деца до 5,99 – бесплатно
-дете 7-11,99 на дополнителен кревет во 1/2 соба – има 50% попуст
-дете 7-11,99 на стандарден кревет во 1/2 соба – има 30% попуст
-возрасен на дополнителен кревет во 1/2 соба – има 20% попуст