Хотел Свети Никола 4*

Хотел Свети Никола 4*

Ден Цена
Тип на соба \ Услуга BB HB
DBL стандард 40 58
SGL стандард 32 41
 DBL лукс 50 68
SGL лукс 75 84
 Студио ( 2+1 ) 75 93
ДОПЛАТИ
 Дете до 2,99 год. 0 0
 Дополнително легло – дете 3-3,99 г. 0 5
 Дополнително легло – дете 4-9,99 г. 10 15
 Дополнително легло – дете 10-11,99 г. 10 19

 

Цените се дадени по СОБА (за двајца возрасни)* на ден, за услуга ноќевање со појадок (BB)/ полупансион (HB)