Hotel Strazhite 4*

од49

Hotel Strazhite 4*

Тип на сместување 29.12.2018 – 04.01.2019 HB 05.01.2019 – 11.01.2019   HB 26.01.2019 – 15.02.2019  HB 15.12.2018 – 28.12.2018     12.01.2019 – 25.01.2019      16.02.2019 – 01.03.2019   HB 01.12.2018 – 14.12.2018      02.03.2019 – 01.04.2019   HB
Лице во 1/2 соба 68.50 € 66.00 € 61.50 € 51.50 € 48.50 €
1/1 соба 85.00 € 82.50 € 78.00 € 68.00 € 65.00 €

 

Во цената е вклучено:
ноќевање со појадок и вечера

Доплати:
Божиќна вечера (задолжително) – 40 евра за возрасни и 22 евра за деца 2-11,99
Новогодишна вечера (задолжително) – 88 евра за возрасни и 46 евра за деца 2-11,99
Суит или мезонет:

  • за 2 возрасни – 14 евра од ноќ
  • за 3 возрасни – 11 евра од ноќ

Капацитет на сместување:

1/2 соба – 2+1 лице
1/1 соба – 1 лице

Попусти:
деца 2-11,99 на дополнителен кревет со 2 возрасни – бесплатно
деца 2-11,99 на стандарден кревет со 2 возрасни – има 50% попуст
возрасен на дополнителен кревет – има 20% попуст

Рани резервации:
15% попуст за резервации направени до 31.10.2018 и платени до 05.11.2018
10% попуст за резервации направени до 30.11.2018 и платени до 01.12.2018

Туристичка такса:
Туристичка такса – 1 евро од ден по лице