Hotel Riverside 4*

од34

Hotel Riverside 4*

Тип на сместување 01.12.2018 – 21.12.2018
06.01.2019 – 19.01.2019
25.02.2019 – 14.04.2019
20.01.2019 – 24.02.2019 22.12.2018 – 28.12.2018
02.01.2019 – 05.01.2019
29.12.2018 – 01.01.2019
НП ПП НП ПП НП ПП НП ПП
Лице во еко 1/2 соба 27.50 € 29.50 € 30.50 € 32.50 € 33.50 € 35.50 € 52.00 € 54.00 €
Лице во стандард 1/2 соба 28.50 € 30.50 € 32.50 € 33.50 € 35.50 € 37.50 € 54.00 € 56.00 €
Лице во фамилијарна соба 30.50 € 32.50 € 33.50 € 35.50 € 36.50 € 38.50 € 58.00 € 60.00 €
Лице во мезонета 30.50 € 32.50 € 33.50 € 35.50 € 36.50 € 38.50 € 58.00 € 60.00 €
1/1 соба 38.00 € 40.00 € 42.00 € 44.00 € 46.00 € 48.00 € 72.00 € 74.00 €

 

Во цената е вклучено:
ноќевање по лице на база одбраниот пансион
користење на базен,сауна,парна бања,џакузи
wi fi,паркинг
шатл до Гондолата

Минимум престој: Божиќ – 3 ноќевања / Нова Година – 3 ноќевања

Капацитет на сместување:
еко 1/2 соби – 2 лица
1/2 стандард соба – 2+1 лице
фамилијарна соба – 2+2 лица
мезонета – 2+2 лица

Доплати:
Божиќна вечера  – на 25.12.2018 (задолжителна) – 35 евра за возрасни и 20 евра за 2-11,99
Новогодишна вечера -(задолжителна) – 70 евра за возрасни и 35 евра за 2-11,99

Попусти:
деца до 5,99 – бесплатно
деца 6-11,99 на стандарден кревет во 1/2 соба со 1 возрасен – има 30% попуст
деца 6-11,99  на дополнителен кревет во 1/2 соба со 1 возрасен (1 возрасен + 2 деца) – има 50% попуст
деца 6-11,99 на дополнителен кревет во 1/2 соба со 2 возрасни – имаат 50% попуст
деца 6-11,99 на 1 и 2 дополнителен кревет во фамилијарна соба /Мезонета со 2 возрасни – има 50% попуст
возрасен или деца до 11,99 год на дополнителен кревет во 1/2 соба/Мезонета – има 30% попуст

Рани резервации:
10% попуст за резервации направени до 01.11.2018 и платени до 10.11.2018 !

Не е возможно да се променуваат имињата и периодите за време на раните резерваии !

 

Туристичка такса:
Туристичка такса – 1 евро од ден по лице