Hotel Premier Luxury Mountain Resort 5*

од90

Hotel Premier Luxury Mountain Resort 5*

Тип на сместување 30.11.2018 – 20.12.2018 НП 21.12.2018 – 26.12.2018 НП 27.12.2018 – 05.01.2019 НП 06.01.2019 – 24.01.2019 НП 25.01.2019 – 10.03.2019 НП

11.03.2019 – 25.03.2019

НП

Паметна колекција
1/2 соба за 2 лица 90.00 € 136.00 € 188.00 € 105.00 € 152.00 € 99.00 €
1/2 соба за 2 лица со поглед кон планина 97.00 € 150.00 € 200.00 € 120.00 € 168.00 € 110.00 €
Јуниор суит за 2 лица 104.00 € 160.00 € 225.00 € 125.00 € 180.00 € 116.00 €
Јуниор суит за 2 лица со поглед кон планина 112.00 € 175.00 € 235.00 € 136.00 € 192.00 € 126.00 €
Фамилијарен суит за 4 лица 185.00 € 280.00 € 385.00 € 215.00 € 310.00 € 200.00 €
Егзекутив суит за 4 лица 190.00 € 295.00 € 400.00 € 226.00 € 330.00 € 210.00 €
Егзекутив колекција
Егзекутив соба за 2 лица 105.00 € 165.00 € 225.00 € 126.00 € 185.00 € 116.00 €
Алпин егзекутив соба за 2 лица 115.00 € 175.00 € 238.00 € 136.00 € 192.00 € 126.00 €
Супериор суит                         за 2 лица 120.00 € 185.00 € 255.00 € 145.00 € 208.00 € 135.00 €
Алпин суит                         за 2 лица 130.00 € 200.00 € 270.00 € 155.00 € 222.00 € 145.00 €
Комфорт суит                         за 2 лица 190.00 € 300.00 € 415.00 € 230.00 € 335.00 € 210.00 €
 Делукс суит                         за 4 лица 230.00 € 355.00 € 500.00 € 275.00 € 400.00 € 255.00 €
Гранд резиденс                         за 6 лица 345.00 € 520.00 € 720.00 € 415.00 € 585.00 € 385.00 €

 

 

Во цената е вклучено:
ноќевање со појадок
нелимитиран wi fi

Користење на спа третмани

Трансфер до Гондолата

 

Минимум престој 3 ноќевања за период 21.12-26.12.2018
Минимум престој 5 ноќевања за период 27.12-05.01.2019
Минимум престој 2 ноќевања за период 06.01-25.03.2019

 

Доплати:
полупансион – 20 евра за возрасен и 12 евра за деца 6-11,99 (не се сервира на 24.12.2018 и 31.12.2018)
Божиќна вечера на 24.12.2018 (незадолжително) во Ресторан Дионисос – 55 евра за возрасни и 35 евра за деца 6-11,99 и 25 евра за деца 2-5,99
Божиќна вечера на 24.12.2018 (незадолжително) во Ресторан Амврозија – 85 евра за возрасни и 45 евра за деца 6-11,99 и 35 евра за деца 2-5,99
Божиќна вечера на 25.12.2018 (незадолжително) во Ресторан Амврозија – 55 евра за возрасни и 35 евра за деца 6-11,99 и 25 евра за деца 2-5,99
Новогодишна вечера на 31.12.2018 – цената не вклучува пијалоци:
– Ресторан Дионисос – 95 евра за возрасни и 55 евра за деца 6-11,99 и 40 евра за деца 2-5,99

-Ресторан Амврозија – 140 евра за возрасни и 95 евра за деца 6-11,99 и 75 евра за деца 2-5,99

– Ресторан Нектар – 140 евра за возрасни .Не е дозволено за деца под 12 години

 

Попусти:
НЕ ВАЖИ ЗА ДОПЛАТИТЕ !
15% попуст за резервации направени до 31.10.2018 и платени до 05.11.2018.Важи за период 06.01 – 25.03.2019
10% попуст за резервации направени до 31.10.2018 и платени до 05.11.2018.Важи за период 21.12 – 26.12.2019
10% попуст за резервации направени до 30.11.2018 и платени до 05.12.2018.Важи за период 06.01 – 25.03.2019

Бонуси:
плати 6 добиј 7 ноќи важи за сите периоди освен за 21.12.2018  -05.01.2019 !

Туристичка такса: Туристичка такса – 1 евро од ден по лице