Hotel Molerite 3*

од36

Hotel Molerite 3*

Тип на сместување 27.12.2018- 06.01.2018  ПП 07.01.2019 – 12.01.2019  ПП 28.01.2018 – 03.03.2019    ПП 13.01.2019 – 27.01.2019     04.03.2019 – 15.04.2019  ПП
Лице во 1/2 соба 45.00 € 39.50 € 36.50 € 34.50 €
1/1 соба 74.00 € 64.50 € 59.50 € 56.00 €
АПП за 2 лица 152.00 € 116.00 € 105.00 € 96.00 €

 

Во цената е вклучено:
ноќевање по лице (освен за АПП) од соба од ден на база појадок и вечера

Минимум престој – 4 ноќевања за период 27.12.2018 – 06.01.2019

 

Капацитет на сместување:
1/2 соба – 2+1 лице
1/1 соба – 1 лице
АПП – 2+2 лица

Доплати:
Новогодишна вечера (задолжително) – 97 евра за возрасни  и 50 евра за деца 4-11,99

 

Попусти:
деца до 3,99 – бесплатно
деца 4-11,99 на дополнителен кревет со 2 возрасни – има 70% попуст
деца 4-11,99 на стандарден кревет со 2 возрасни – има 50% попуст
возрасен на дополнителен кревет – има 30% попуст

 

Рани резервации:
10% попуст за резервации направени до 15.11.2018 и платени до 20.11.2018

 

Туристичка такса:
Туристичка такса – 1 евро од ден по лице