Hotel Junior 3*

од53

Hotel Junior 3*

Индивидуални цени сезона 2018/2019
(по соба)

01.09-01.12.2018 Економска соба Стандардна соба Комфорт соба Фамилијарна соба
ПП ПП ПП ПП
2 лица во соба 53 € 60 € 66 € 74 €
3 лица во соба / 76 € 82 € 90 €
4 лица во соба / 92 € 98 € 106 €

 

01.12 -29.12.2018 Економска соба Стандардна соба Комфорт соба Фамилијарна соба
ПП ПП ПП ПП
2 лица во соба 57 € 64 € 70 € 78 €
3 лица во соба / 80 € 86 € 94 €
4 лица во соба / 96 € 102 € 110 €

 

05.01-12.01.2019
02.02-16.02.2019Мин 5 ноќи
Економска соба Стандардна соба Комфорт соба Фамилијарна соба
ПП ПП ПП ПП
2 лица во соба 77 € 84 € 90 € 98 €
3 лица во соба / 100 € 106 € 114 €
4 лица во соба / 116 € 122 € 130 €

 

12.01-02.02.2019
Супер понуда 1 ноќ гратис на 3 ноќи
Економска соба Стандардна соба Комфорт соба Фамилијарна соба
ПП ПП ПП ПП
2 лица во соба 67 € 74 € 80 € 88 €
3 лица во соба / 90 € 96 € 104 €
4 лица во соба / 106 € 112 € 120 €

 

16.02-17.03.2019
Супер понуда 1 ноќ гратис на 3 ноќи
Економска соба Стандардна соба Комфорт соба Фамилијарна соба
ПП ПП ПП ПП
2 лица во соба 63 € 70 € 75 € 83 €
3 лица во соба / 86 € 91 € 99 €
4 лица во соба / 102 € 107 € 115 €

 

Доплата за деца:
– 1 дете 0-6 год,кое дели кревет со двајца возрасни – бесплатно, 2 дете 0-6 год плаќа 10 евра на база ПП;
– деца 7-14 год,со двајца возрасни плаќа 10 евра за сместување на база полупансион;

-Цената е дадена по соба;
-Сместувањето е на база полупансион (доручек и вечера-шведска маса) ;

Цената не вклучува:
– туристичка такса – 1,5 евро од ден од лице;1 евро од ден за деца 7-15 год; деца под 7 год. не плаќаат туристичка такса