Hotel Junior 3*

од69

Hotel Junior 3*

22.12.-27.12.2017 Еко соба за 2 лица Стандард соба за 2 лица Стандард соба за 3 лица Комфорт соба за 2 лица Комфорт соба за 3 лица Комфорт соба за 4 лица Фамили соба за 2 лица Фамили соба за 3 лица Фамили соба за 4 лица
Период 22-27.12.
ПП (полупансион)
Пакет по соба 276 304 368 324 388 452 360 424 488
5=4 Од ден по соба 69 76 92 81 97 113 90 106 122

 

27.12.-02.01.2018

Еко соба за 2 лица Стандард соба за 2 лица Стандард соба за 3 лица Комфорт соба за 2 лица Комфорт соба за 3 лица Комфорт соба за 4 лица Фамили соба за 2 лица Фамили соба за 3 лица Фамили соба за 4 лица
ПП (полупансион)
Минимум 4 ноќи
Пакет по соба 576 652 750 678 776 873 761 859 957
6 = 5 Пакет по соба 621 696 801 725 830 935 809 914 1019
02.01.-09.01.2018 Еко соба за 2 лица Стандард соба за 2 лица Стандард соба за 3 лица Комфорт соба за 2 лица Комфорт соба за 3 лица Комфорт соба за 4 лица Фамили соба за 2 лица Фамили соба за 3 лица Фамили соба за 4 лица
ПП (полупансион)
Минимум 5 ноќи
Пакет по соба 425 460 540 485 565 645 530 610 690
7 = 6 Пакет по соба 510 552 648 582 678 774 636 732 828
09.01.-01.02.2018 Еко соба за 2 лица Стандард соба за 2 лица Стандард соба за 3 лица Комфорт соба за 2 лица Комфорт соба за 3 лица Комфорт соба за 4 лица Фамили соба за 2 лица Фамили соба за 3 лица Фамили соба за 4 лица
Дополнителен ден
ПП
(полупансион)
Од ден по соба 67 74 90 79 95 111 88 104 120
7 = 6 Пакет по соба 402 444 540 474 570 666 528 624 720

 

01.02.-18.01.2018

Еко соба за 2 лица Стандард соба за 2 лица Стандард соба за 3 лица Комфорт соба за 2 лица Комфорт соба за 3 лица Комфорт соба за 4 лица Фамили соба за 2 лица Фамили соба за 3 лица Фамили соба за 4 лица
ПП (полупансион)
Минимум 5 ноќи
Пакет по соба 380 415 495 440 520 600 485 565 645
Дополителен ден Од ден по соба 76 83 99 88 104 120 97 113 129
7 = 6 Пакет по соба 456 498 594 528 624 720 582 678 774
18.02.-18.03.2018 Еко соба за 2 лица Стандард соба за 2 лица Стандард соба за 3 лица Комфорт соба за 2 лица Комфорт соба за 3 лица Комфорт соба за 4 лица Фамили соба за 2 лица Фамили соба за 3 лица Фамили соба за 4 лица
Дополнителен ден
ПП
(полупансион)
Од ден по соба 63 70 86 75 91 107 83 99 115
4 = 3 Пакет по соба 189 210 258 225 273 321 249 297 345

Цената вклучува:

Пакет за период 22.12.-27.12.2016/02-09.01.2018/09.01-01.02.2018/01-18.02.2018/18.02-18.03.2018
-цена по соба за возрасни,за наведените минимум ноќевања на база полупансион (појадок и вечера – шведска маса);
Пакет за период 27.12.-02.01.2018
-цена по соба за возрасни,за наведените минимум ноќевања на база полупансион (појадок и вечера – класично сервирање);
– гала вечера на 31.12.2017,Новогодишна вечера

-Бесплатен паркинг,
-бесплатен wi fi во лоби барот,
-гардеробер за ски опрема,
-анимација за деца во попладневните часови.

Цената не вклучува:

туристичка такса:

-1,5 евра за возрасни

-1 евро за деца 7-15 год

-за деца помали од 7 години е бесплатно
Услови за деца:
-деца 0-6 год со двајца возрасни на заеднички кревет – бесплатно , 2 дете 0-7 год плаќа 10 евра за ПП
-деца 7-14 год со 2 возрасни плаќа10 евра за ПП
-за период 27.12.-02.01. деца од 0-6 год – бесплатно,а 2 дете од 0-6 год плаќа 10 евра ,а за ПП плаќа 15 евра; дете 7-14 год со 2 возрасни (заедно со родителите го дели креветот) – плаќа 10 евра од ден, а за ПП – плаќа 15 евра
Тип на соби:
-Еко соба (15-21 м2) за максимум 2 лица
-Стандардна соба (21,5 – 25 м2) за максимум 3 лица
-Комфорт соба (25-33,5 м2) за максимум 4 лица
-Фамили соба (33,5-37м2) за максимум 5 лица