Hotel Baryakov 3*

од18

Hotel Baryakov 3*

Тип на сместување01.12.2018 – 20.12.2018 01.03.2019 – 31.03.2019 НП21.12.2018 – 27.12.2018 04.01.2019 – 28.02.2019 НП28.12.2018 – 03.01.2019 НП
Лице во 1/2 стандард соба17.50 €20.50 €37.00 €
Лице во 1/2 делукс соба18.50 €21.50 €39.00 €
Лице во фамилијарна соба*18.50 €21.50 €39.00 €
1/1 соба30.00 €34.00 €60.00 €

 

 

*Минимум 3 целосно платежни возрасни

Во цената е вклучено:
ноќевање по лице со појадок

Сауна,интернет,паркинг

 

Капацитет на сместување:
1/1 соба – 1 лице
1/2 стандард соба – 2 лица
1/2 делукс соба – 2+1 лице
фамилијарна соба – 3+2 лица

 

Доплати:

Вечера (по мени) – 10 евра за возрасни и 7 евра за деца (5-11,99)
Ручек (по мени) – 8 евра за возрасни и 6 евра за деца (5-11,99)

 

Попусти:
деца до 4,99 на дополнителен кревет – бесплатно
деца 5-11,99 на дополнителен кревет со 2 возрасни во 1/2 соба – има 30% попуст
деца 5-11,99 на стандарден кревет – има 50% попуст

 

Рани резервации:

20% попуст за резервации направени до 31.08.2018 и платени до 05.10.2018
15% попуст за резервации направени до 31.10.2018 и платени до 05.11.2018
10% попуст за резервации направени до 01.12.2018 и платени до 05.12.2018

 

Раните резервации не важат за доплатите !

 

Бонуси:
7=6 , 8=7 , 9=8 , 10=9 , 11=10 важат за периодите  01.12.2018-20.12.2018 и 01.03.-31.03.2019
8=7 , 9=8 , 10=9 , 11=10 важат за периодите  21.12.2018-27.12.2018 и 04.01.-28.02.2019
Бонусите не се комбинираат со попустите !
Туристичка такса: Туристичка такса – 1 евро од ден по лице