HBS - Кушадаси

од109

HBS - Кушадаси

Хотелот HBS e лоциран во центарот на градот , на околу 500 м. од градска плажаи на околу 3 км. Ladies Beach. Хотелот располага со вкупно 24 соби . Собите располагаат со клима, сопствена бања, ТВ, интернет.

Ценовник

Термини цена по особа Термини Цена по особа Термини Цена по особа
01.06-11.06 109 € 11.07-21.07 194 € 20.08-30.08 194 €
06.06-16.06 119 € 16.07-26-07 194 € 25.08-04.09 185 €
11.06-21.06 129 € 21.07-31.07 194 € 30.08-09.09 185 €
16.06-26.06 139 € 26.07-05.08 194 € 04.09-14.09 165 €
21.06-01.07 159 € 31.07-10.08 194 € 09.09-19.09 155 €
26.06-06.07 169 € 05.08-15.08 194 € 14.09-24.09 155 €
01.07-11.07 184 € 10.08-20.08 194 € 19.09-29.09 155 €
06.07-16.07 184 € 15.08-25.08 194 € 23.09-04.10 155 €

Цените се по лице на база ноќевање со појадок