Guest House Junior 4*

од42

Guest House Junior 4*

 

01.09-22.12.2017

Економска соба Стандардна соба Комфорт соба Фамилијарна соба Друштво (5 лица)
НП НП НП НП НП
2 лица во соба 42 € 49 € 54 € 63 € /
3 лица во соба / 61 € 66 € 75 € /
4 лица во соба / / 78 € 87 € /
5 лица во соба / / / / 106 €

 

18.0330.04.2018

Економска соба Стандардна соба Комфорт соба Фамилијарна соба Друштво (5 лица)
НП НП НП НП НП
2 лица во соба 47 € 54 € 59 € 68 € /
3 лица во соба / 66 € 71 € 80 € /
4 лица во соба / / 83 € 92 € /
5 лица во соба / / / / 111€

 

 

30.0415.06.2018

Економска соба Стандардна соба Комфорт соба Фамилијарна соба Друштво (5 лица)
НП НП НП НП НП
2 лица во соба 44 € 51 € 56 € 65 € /
3 лица во соба / 63 € 68 € 77 € /
4 лица во соба / / 80 € 89 € /
5 лица во соба / / / / 108 €

 

 

15.0631.08.2018

Економска соба Стандардна соба Комфорт соба Фамилијарна соба Друштво (5 лица)
НП НП НП НП НП
2 лица во соба 46 € 53 € 58 € 67 € /
3 лица во соба / 65 € 70 € 79 € /
4 лица во соба / / 82 € 91 € /
5 лица во соба / / / / 110 €

Цената вклучува:

-ноќевање со појадок

Цената не вклучува:
туристичка такса

-1,5 евро од ден од лице

-1 евро од ден за деца 7-15 год

-деца под 7 год. не плаќаат туристичка такса

Доплата за деца:
-1 дете 0-6 год,кое дели кревет со двајца возрасни – бесплатно, 2 дете 0-6 год плаќа 8 евра на база НП;
-деца 7-14 год,со двајца возрасни плаќа 8 евра за сместување на база ноќевање со појадок;