Guest House Junior 4*

од47

Guest House Junior 4*

22.12.-27.12.2017 Еко соба за 2 лица Стандард соба за 2 лица Стандард соба за 3 лица Комфорт соба за 2 лица Комфорт соба за 3 лица Фамили соба за 2 лица Фамили соба за 3 лица Фамили соба за 4 лица
Период 22-27.12.
НП (ноќ со појадок)
Пакет по соба 188 216 264 236 284 272 320 368
5=4 Од ден по соба 47 54 66 59 71 68 80 92

 

27.12.-02.01.2018

Еко соба за 2 лица Стандард соба за 2 лица Стандард соба за 3 лица Комфорт соба за 2 лица Комфорт соба за 3 лица Фамили соба за 2 лица Фамили соба за 3 лица Фамили соба за 4 лица
НП (ноќ со појадок)
Минимум 4 ноќи
Пакет по соба 320 351 404 373 426 460 513 565
6 = 5 Пакет по соба 342 377 437 402 462 490 550 610
02.01.-09.01.2018 Еко соба за 2 лица Стандард соба за 2 лица Стандард соба за 3 лица Комфорт соба за 2 лица Комфорт соба за 3 лица Фамили соба за 2 лица Фамили соба за 3 лица Фамили соба за 4 лица
НП (ноќ со појадок)
Минимум 5 ноќи
Пакет по соба 245 280 340 305 365 350 410 470
7 = 6 Пакет по соба 294 336 408 366 438 420 492 564
09.01.-01.02.2018 Еко соба за 2 лица Стандард соба за 2 лица Стандард соба за 3 лица Комфорт соба за 2 лица Комфорт соба за 3 лица Фамили соба за 2 лица Фамили соба за 3 лица Фамили соба за 4 лица
Дополнителен ден
НП
(ноќ со појадок)
Од ден по соба 49 55 67 61 73 69 81 93
7 = 6 Пакет по соба 294 330 402 366 438 414 486 558

 

01.02.-18.02.2018

Еко соба за 2 лица Стандард соба за 2 лица Стандард соба за 3 лица Комфорт соба за 2 лица Комфорт соба за 3 лица Фамили соба за 2 лица Фамили соба за 3 лица Фамили соба за 4 лица
НП (ноќ со појадок)
Минимум 5 ноќи
Пакет по соба 255 290 350 315 375 360 420 480
Дополителен ден Од ден по соба 51 58 70 63 75 72 84 96
7 = 6 Пакет по соба 306 348 420 378 450 432 504 576
18.02.-18.03.2018 Еко соба за 2 лица Стандард соба за 2 лица Стандард соба за 3 лица Комфорт соба за 2 лица Комфорт соба за 3 лица Фамили соба за 2 лица Фамили соба за 3 лица Фамили соба за 4 лица
Дополнителен ден
НП
(ноќ со појадок)
Од ден по соба 49 55 67 61 73 69 81 93
4 = 3 Пакет по соба 186 165 201 183 219 207 243 279

Цената вклучува:

-Бесплатен паркинг,
-бесплатен wi fi во лоби барот,
-гардеробер за ски опрема,
-анимација за деца во попладневните часови.

Цената не вклучува:

туристичка такса:

-1,5 евра за возрасни

-1 евро за деца 7-15 год

-за деца помали од 7 години е бесплатно
Услови за деца:
-деца 0-6 год со двајца возрасни на заеднички кревет – бесплатно , 2 дете 0-6 год плаќа 8 евра за НП
-деца 7-14 год со 2 возрасни плаќа 8 евра за НП

Тип на соби:
-Еко соба (17 м2) за максимум 2 лица
-Стандардна соба (21,5 – 25 м2) за максимум 3 лица
-Комфорт соба (25-33,5 м2) за максимум 4 лица
-Фамили соба (33,5-37м2) за максимум 4 лица
-Друштво (5 лица) (41 м2) за 5 лица