GRAND VICTORIA 3* - ХАНИОТИ

од149

GRAND VICTORIA 3* - ХАНИОТИ

1/2 соба
1/3 соба
1/4 соба

Ценовник

        ХОТЕЛСКА    СОБА Maj Јуни Јули Август Септември

7 ПОЛУПАНСИОНИ

ПОЈАДОК   и  ВЕЧЕРА

27 03 10 17 24 01 08 15 22 29 05 12 19 26 02 09 16
ДВОКРЕВЕТНА   Стандард 179 209 249 269 289 309 329 339 339 339 339 339 319 289 249 199 169
ТРОКРЕВЕТНА  Стандард 199 229 269 289 309 329 349 359 359 359 359 359 339 309 269 219 189
ЧЕТВОРОКРЕВЕТНА  Стд. 219 249 289 309 329 349 369 379 379 379 379 379 359 329 289 239 209

 

Двокреветна соба     1/2   – 2 возрасни + 2 деца

1 дете до 5,99 + 1 дете до 1.99 години)     

Трокреветна соба    1/3   – 2 возрасни + 2 деца

(1 дете до 11.99 години + 1 дете до 5.99 години)

Четворокреветна     1/4   2 возрасни + 2 деца до 11,99 бесплатно

           

Соба Тип СТАНДАРД    –  хотелски    соби   во   новиот    дел   на   хотелот