Grand Hotel & Spa 4*

од72

Grand Hotel & Spa 4*

Grand Hotel & Spa****  Kopaonik
ПОПУСТ  15%  ЗА  РЕЗЕРВАЦИИ  ДО  31.10.2017
Ценовникот важи за период од 07.12.2017 – 08.04.2018
Цените се  изразени во € по лице по ноќ
Помал број ноќевања исклучиво на  барање
Цените се  изразени во € по лице по ноќ
КРАТОК ПРЕСТОЈ
Резервации на барање – исклучиво 5 дена пред терминот
ПЕРИОД Смена Мин. ноќи Услуга 1/2 STD
1/3 STD
1/3; 1/4; 1/5 Family соба

1 /2,Sup

1/3 Sup+***

1/4 Sup+***

КРАТОК  ПРЕСТОЈ  1/2 STD
1/3 STD
1/1 STD 1/3; 1/4; 1/5 Family соба
07.12 – 10.12 Чет/Нед 3 HB ПОНУДА ЗА ОТВОРАЊЕ НА СКИ СЕЗОНА
10.12 – 17.12 Нед/Нед 5 HB 97 101 107
17.12 – 29.12 3 HB 84 89 93
.29.12 – 02.01 Пет/Вто 4 HB 170 205 188
29.12 – 05.01 Пет/Пет 7 HB 154 185 170
30.12 – 08.01 Саб/Пон 9 HB 149 178 164 ГРАТИС ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА-МЕСТО ВО ЗОНА 2
05.01 – 08.01 Пет/Пон 3 HB 106 125 116
05.01 – 14.01 Пет/Нед 9 HB 95 114 104       –
08.01 – 14.01 Пон/Нед 6 HB 99 120 110 11.01 – 14.01 126 187 152
14.01 – 21.01 Нед/Нед 7 HB 100 120 110 18.01 – 21.01 126 188 151
21.01 – 28.01 Нед/Нед 7 HB 90 95 99 25.01 – 28.01 113 170 118
28.01 – 04.02 Нед/Нед 7 HB 106 111 118 01.02 – 04.02 131 199 140
04.02- 11.02 Нед/Нед 7 HB 123 130 137 08.02 -11 .02 155 233 162
11.02 – 18.02 Нед/Нед 7 HB 105 111 117 15.02 – 18.02 131 199 140
18.02 – 25.02 Нед/Нед 7 HB 102 107 113 22.02 – 25.02 127 190 133
25.02 – 04.03 Нед/Нед 7 HB 98 102 107 01.03 – 04.03 121 181 128
04.03 – 11.03 Нед/Нед 7 HB 98 102 107 08.03 – 11.03 Music Week Понуда

11.03 –

18.03

Нед/Нед 7 HB 97 102 107 15.03 – 18.03 Music Week Понуда
      18.03 –     25.03 4 76 80 92 22.03.-25.03 95 142 99

25.03-

01.04

4 HB 72 75 87 29.03 – 01.04 90 136 95

01.04-

08.04

4 HB 72 76 87 05.04 – 08.04 90 136 95

*Бројот на соби кој се продаваат по услов на ран букинг е ограничен.Наведениот попуст се   пресметува на услугата на ноќевање.

*Помал број на ноќевање од наведеното само на барање .

* 3 то и 4 то лице на помошно легло во супериор и супериор +  соба имаат 20 % попуст

 

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА за период  19.03.-08.04.2018
Услови за деца 2-12 години со две возрасни лица , прво дете БЕСПЛАТНО  смештај доколку користи заеднички лежај , второ дете има 50 %  попуст доколку користи посебен лежај

 

Grand Hotel & Spa****
Ценовникот важи за период од 07.12.2017 – 08.04.2018, цените се изразени во € по апартман (за наведениот број на лица) по ноќ
Минимум  5 ноќи во период од 29.12.2017 – 08.01.2018, 28.01.2018-18.02.2018 во останатите периоди минимум 3 ноќи
ПЕРИОД Тип на апартман ПРЕМИУМ ПРЕМИУМ EXECUTIVE ПРЕМИУМ АПАРТМАН EXECUTIVE АПАРТМАН ПРЕТСЕДАТЕЛСКИ АПАРТМАН
Број на aпартман 218, 331,328 111,113, 327,451  036, 051,067,110,112,114,553 037,052,115,220 223 224
452, 625
Услуга / број на  лица 1/2 1/3 1/4 1/5 1/5 1/5
07.1229.12. HB 244 367 489 611 733 1.210
29.12-08.01. HB 371 557 742 928 1.113 1.450
08.01-28.01. HB 260 390 520 650 780 1.210
28.01-18.02 HB 346 519 691            864 1.037 1.450
18.02-08.04 HB 235 353 470 588 705 1.210