GOLDEN GATE 3*+ - Кушадаси

од289

GOLDEN GATE 3*+ - Кушадаси

Хотелот Golden Gate 3*+ се наоѓа на околу 300м. одалеченост од Ladies Beach и околу 2 км. од центарот на Кушадаси.Хотелот располага со вкупно 80 соби, базен, лоби,бар, ресторан, сеф на рецепција. Сите соби се трокреветни и располагаат со клима, споствена бања, фен, балкон,мини бар, ТВ, Wi-Fi.

Ценовник

Термини Цена по особа Термини Цена по особа Термини Цена по особа
01.06-11.06 289 € 11.07-21.07 329 € 20.08-30.08 329 €
06.06-16.06 289 € 16.07-26-07 329 € 25.08-04.09 309 €
11.06-21.06 289 € 21.07-31.07 329 € 30.08-09.09 299 €
16.06-26.06 289 € 26.07-05.08 329 € 04.09-14.09 289 €
21.06-01.07 299 € 31.07-10.08 329 € 09.09-19.09 289 €
26.06-06.07 309 € 05.08-15.08 329 € 14.09-24.09 289 €
01.07-11.07 329 € 10.08-20.08 329 € 19.09-29.09 289 €
06.07-16.07 329 € 15.08-25.08 329 € 23.09-04.10 289 €

Цените се по лице на база ноќевање со појадок и вечера

Карактеристики на хотелот:

 • 24 ч. Рецепција
 • Лоби
 • Базен
 • Сеф на рецепција
 • Ресторан
 • Бар
 • Wi – Fi интернет

Собите располагаат со:

 • Клима
 • Сопствена бања
 • Фен
 • ТВ
 • Кујна
 • Мини бар
 • Балкон