GARDENIA 4*

од24

GARDENIA 4*

Тип на сместување01.12.2018 – 20.12.2018 11.03.2019 – 31.03.201921.12.2018 – 28.12.2018 01.03.2019 – 10.03.201902.01.2019 – 28.02.2019

НП

ПП

НП

ПП

НП

ПП
Лице во 1/2 соба€ 23.00€ 29.00€ 24.50€ 32.50€ 34.50€ 42.50
Лице во 1/2 соба со балкон€ 25.00€ 31.50€ 27.00€ 35.00€ 38.50€ 46.00
1/1 соба€ 41.00€ 53.50€ 36.50€ 49.50€ 52.50€ 65.00
Лице во 1/2 еко соба€ 21.50€ 27.50€ 23.00€ 31.00€ 32.00€ 40.50
1/1 соба€ 38.00€ 50.50€ 34.00€ 46.50€ 43.00€ 61.50
Лице во 1/2 лукс соба€ 33.00€ 39.00€ 35.50€ 43.00€ 43.50€ 51.00
  • Цените не важат за период 07.12-09.12.2018 и 29.12-01.01.2019 !

Во цената е вклучено:
ноќевање по лице на база одбраниот пансион
користење на базен,сауна,парна бања

Минимум престој – 1 ноќевање за периодите 01.12-20.12.2018 и 11.03 – 31.03.2019
Минимум престој – 3 ноќевања за периодите 21.12-28.12.2018 и 02.01 – 28.02.2019, 01.03-10.03.2019

Капацитет на сместување:
1/1 соба – 1 лице
1/2 соба – 2+1 лице
Лице во 1/2 соба со балкон – 2 лица
1/2 еко соба – 2 лица
1/2 лукс соба – 2+2 лица

Попусти:
1 дете до 5,99 – бесплатно
2 дете до 5,99 – има 70% попуст
деца до 5,99 на стандарден кревет со 1 возрасен – плаќа како 1/1 соба
деца 6-11,99 на стандарден кревет со 1 возрасен – има 30% попуст
1 и 2 дете од 6-11,99 на дополнителен кревет со 2 возрасни – секое од нив има 50% попуст
возрасен на дополнителен кревет – има 30% попуст

Рани резервации:
15% попуст за резервации направени до 30.09.2018 и целосно платени до 05.10.2018
10% попуст за резервации направени до 31.10.2018 и целосно платени до 05.11.2018
5% попуст за резервации направени до 30.11.2018 и целосно платени до 05.12.2018
Бонуси:
7=6 , 14=12 важи за период 01.12-20.12.2018 и 13.01-31.03.2019 !
Туристичка такса:Туристичка такса – 1 евро од ден по лице