FINLANDIA 4*

од24

FINLANDIA 4*

Тип на сместување:27.12.2018 – 02.01.2019 ПП03.01.2019 – 12.01.2019 25.01.2019 – 23.02.2019 ПП01.12.2018 – 26.12.2018  13.01.2019 – 24.01.2019 24.02.2019 – 10.04.2019 ПП
Лице во 1/2 соба45.00 €31.50 €27.50 €
Лице во Лукс 1/2 соба50.00 €36.50 €32.50 €
1/1 соба85.00 €45.50 €39.50 €

Во цената е вклучено:
ноќевање по лице со појадок и вечера
користење на базен,фитнес
паркинг пред хотелот,трансфер до Гондола

Капацитет на сместување:
1/1 соба – 1 лице
1/2 соба -2+2 лица
1/2 Лукс соба – 2+1 соба

Доплата:
ручек – 10 евра за возрасни од ден и 7 евра за деца 2-11,99 од ден
Божиќна вечера (задолжителна) – 30 евра за возрасни и 18 евра за деца 3-11,99
Новогодишна вечера (задолжителна) – 55 евра за возрасни и 30 евра за деца 3-11,99

Попусти:
деца до 2,99 – бесплатно
деца 3-11,99 на стандарден кревет – има 50% попуст
деца 3-11,99 на дополнителен кревет – има 70% попуст
деца 3-11,99 на дополнителен кревет – за период 27.12-02.01.2019 – има 50% попуст
трет возрасен на дополнителен кревет во 1/2 соба – има 30% попуст

Рани резервации:
10% попуст за резервации направени до 15.11.2018 и платени до 20.11.2018

Раните резервации не важат за период 27.12-02.01.2019 !

Бонуси:
7=8 за престој 01.12-26.12.2018 и 24.02-10.04.2019 !

Бонусите не се комбинираат со раните резервации !
Туристичка такса:
Туристичка такса – 1 евро од ден по лице