FESTA WINTER PALACE 5*

од35

FESTA WINTER PALACE 5*

Тип на сместување

01.12.2017 – 21.12.2017

НП

22.12.2017 – 28.12.2018

НП

29.12.2017 – 01.01.2018

НП

02.01.2018 – 13.01.2018

НП

Лице во 1/2 соба 35.50 € 49.00 € 90.00 € 55.00 €
Лице во Јуниор Суит 41.50 € 57.00 € 105.00 € 64.00 €
Лице во стандард суит 45.00 € 62.00 € 115.00 € 70.00 €
1/1 соба 52.00 € 75.00 € 174.00 € 95.00 €
Тип на сместување

14.01.2018 – 25.01.2018

НП

26.01.2018 – 15.02.2018

НП

16.02.2018 – 04.03.2018

НП

05.03.2018 – 09.04.2018

НП

Лице во 1/2 соба 45.00 € 55.00 € 39.00 € 36.50 €
Лице во Јуниор Суит 52.00 € 64.00 € 45.00 € 43.00 €
Лице во стандард суит 57.00 € 70.00 € 49.00 € 47.00 €
1/1 соба 69.00 € 80.00 € 56.00 € 53.00 €

Во цената е вклучено:

-ноќевање по лице со појадок
-користење на базен,фитнес,термо зона (парна бања,сауна,релакс зона)

Минимум престој: 5 ноќевања за период 22.12-13.01.2018 !

Услови за деца:

-деца до 2,99 – бесплатно
-1 дете 3-12,99 на дополнителен кревет – бесплатно
-2 дете 2-12,99 на дополнителен кревет со 2 возрасни – има 70% попуст
-деца 3-12,99 на стандарден кревет со 1 возрасен – има 50% попуст
-трето лице на дополнителен кревет – има 30% попуст

Доплати:

-вечера – 19 евра за возрасен и 10 евра (3-12)
-Божиќна вечера – 55 евра за возрасни и 30 евра за деца
-Новогодишна вечера (задолжителна) – 105 од возрасен и 55 евра за деца (3-12,99)

Туристичка такса – 1 евро од ден по лице !

Капацитет на сместување:
-1/2 соба-2+1 лице или 3+0
-1/1 соба – 1 лице
-Јуниор Суит-2+2 лица или 3+1 лице
-стандард суит-2+2 лица или 3+1 лице

Услови за деца:
– деца до 3,99 год – бесплатно
– деца (4-12 год) на дополнителен кревет плаќа 40% од цената на возрасен
– деца (4-12 год) на стандарден кревет плаќа 60% од цената на возрасен
– трето возрасно лице плаќа 70% од редовна цена

Попусти за рани резервации:
-15% попуст за резервации до 30.09.2017 и целосно платени до 10.10.2017
-10% попуст за резервации до 30.11.2017 и целосно платени до 10.12.2017

Попусти за рани резервации не важат за доплатите за оброците !

Попусти:
7=6 за сите периоди 01.12до 22.12.2017 и од 08.01-15.02.2018 и 05.03-09.04.2018

Бонусите не се комбинираат со попустите за рани резервации.