FESTA CHAMKORIA 4*

од26

FESTA CHAMKORIA 4*

Тип на сместување

01.12.2017 – 21.12.2017

ПП

22.12.2017 – 28.12.2017 

ПП

29.12.2017 – 01.01.2018

ПП

Лице во 1/2 соба 26.50 € 39.00 € 65.00 €
1/1 соба 37.50 € 56.00 € 96.00 €
Лице во Јуниор Суит 29.50 € 44.00 € 74.00 €
Лице во стандард суит 33.50 € 50.00 € 84.00 €
Тип на сместување

02.01.2018 – 13.01.2018 26.01.2018 – 15.02.2018

ПП

14.01.2018 – 25.01.2018

ПП

16.02.2018 – 04.03.2018

ПП

05.03.2018 – 09.04.2018

ПП

Лице во 1/2 соба 40.50 € 35.50 € 29.50 € 26.50 €
1/1 соба 58.50 € 51.50 € 48.50 € 39.50 €
Лице во Јуниор Суит 46.00 € 40.50 € 37.50 € 34.50 €
Лице во стандард суит 53.00 € 45.50 € 42.50 € 38.50 €

Во цената е вклучено:
-ноќевање  по лице со појадок и вечера
-користење на базен,сауна,парна бања и фитнес
-трансфер до гондола

Минимум престој 5 ноќевања за период 22.12-13.01.2018

Услови за деца:

деца до 2,99 – бесплатно
-1 дете 3-12,99 на дополнителен кревет со 2 возрасни – бесплатно
-2 дете3-12,99 на дополнителен кревет со 2 возрасни – има 50% попуст
-дете 3-12,99 на стандарден кревет со 2 возрасен – има 50% попуст
-трет возрасен на дополнителен кревет во Јуниор Суит – има 30% попуст

Доплати:

-Новогодишна вечера (задолжителна) – 55 евра за возрасни и 30 евра за деца (3-12,99 год)

Туристичка такса – 1 евро од ден по лице !

Капацитет на сместување:
-1/1 соба – 1 лице
-1/2 соба – 2 лицa
-Јуниор суит – 2+2 или 3+1
-Стандард суит – 2+2 или 3+1

Попусти за рани резервации:
-15% попуст за резервации направени до 30.09 и целосно платени 10.10.2017
-10% попуст за резервации направени до 30.11 и целосно платени 10.12.2017

Попустите за рани резервации не важат за доплатите !

Бонуси:
7=6 за сите периоди од 01.12-22.12.2017 и 08.01 до 15.02.2018 и од 05.03 до 09.04.2018 !

Бонусите не се комбинираат со раните резервации !