Family Hotel Angella 4*

од52

Family Hotel Angella 4*

Family Hotel Angella****
ПОПУСТ  15%  ЗА  РЕЗЕРВАЦИИ  ДО  31.10.2017
Ценовникот важи за период од 07.12.2017 – 08.04.2018
Цените се  изразени во € по лице по ноќ
Помал број ноќевања исклучиво на  барање
Цените се  изразени во € по лице по ноќ
КРАТОК ПРЕСТОЈ
Резервации на барање – исклучиво 5 дена пред терминот
ПЕРИОД Смена Мин. ноќи Услуга 1/2, 1/2+1, 1/2+2,
1/1+1
1/1 1/2+2
aпартман
КРАТОК ПРЕСТОЈ 1/2, 1/2+1, 1/2+2, 1/1+1 1/1 1/2+2 aпартман
07.1210.12 Чет/Нед 3 HB ПОНУДА ЗА ОТВОРАЊЕ НА СКИ СЕЗОНА
10.12 – 17.12 Нед/Нед 5 HB 71 95 88
17.12 – 29.12 3 HB 54 73 68
29.12 – 02.01  Пет/Вто 4 HB 121 165 153
29.12 – 05.01 Пет/Пет 7 HB 111 150 139
30.12 – 08.01 Саб/Пон 9 HB 99 130 119
05.01 – 08.01 Пет/Пон 3 HB 68 90 86
 05.01 – 14.01 Пет/Нед 9 HB 58 81 74
08.01 – 14.01 Пон/Нед 6 HB 61 82 75 11.01 – 14.01. Чет/Нед 77 105 97
14.01 – 21.01 Нед/Нед 7 HB 65 90 84 18.01 – 21.01, Чет/Нед 84 111 108
21.01 – 28.01 Нед/Нед 7 HB 63 86 81 25.01 – 28.01, Чет/Нед 81 108 99
28.01 – 04.02 Нед/Нед 7 HB 73 97 89 01.02 – 04.02, Чет/Нед 89 120 109
04.02- 11.02 Нед/Нед 7 HB          84 115 105     08.02 – 11.02, Чет/Нед 105 141 131
11.02 – 18.02 Нед/Нед 7 HB 73 98 92 15.02 – 18.02, Чет/Нед 92 124 116
18.02 – 25.02 Нед/Нед 7 HB 64 87 79 22.02 – 25.02, Чет/Нед 79 107 101
25.02 – 04.03 Нед/Нед 7 HB 63 86 81 01.03 – 04.03, Чет/Нед 81 108 10

 

04.03 – 11.03

 

Нед/Нед

 

7

 

 

HB

 

70

 

95

          86

 

08.03 – 11.03, Чет/Нед

Music Week Понуда
11.03 – 18.03 Нед/Нед 7 HB 70 94 86 15.03 – 18.03, Чет/Нед Music Week Понуда
18.03 – 25.03 4 HB 52 71 65 22.03 – 25.03, Чет/Нед 65 91 83
25.03 – 01.04 4 HB 52 71 66 29.03 – 01.04, Чет/Нед 65 89 81
01.04 – 08.04 4 HB 52 71 65 05.04 – 08.04, Чет/Нед 65 89 82
Копаоник Зима 2017 – 2018
Family Hotel Angela 07.12.2017 – 08.04.2018
Минимум 7 ноќи во период 24.12.2017-08.01.2018, 28.01.2018-18.02.2018; во останатите периоди минимум 3 ноќи
ПЕРИОД Тип Премиум Апартман Премиум Апартман
Број 403, 405 401
Услуга / број на лица 1-4 / макс. 2 возр. лица и 2 деца или 3 возр. лица, мин 2 возр. лица и 1 дете 1-6 / макс. 4 возр. лица и 2 деца, мин. 4 возр. лица
07.12 – 29.12 HB 101 117
29.12 – 08.01 HB 123 139
08.01 – 28.01  HB 97 107
28.01 – 18.02 HB 123 139
18.02 – 18.04 HB 90 101

*Бројот на соби кој се продаваат по услов на ран букинг е ограничен.Наведениот попуст се      пресметува на услугата на ноќевање.

*Помал број на ноќевање од наведеното само на барање .