ELITSA 3* - Албена

од232

ELITSA 3* - Албена

Ценовник

По лице 02.07-20.08

26.06-01.07

21.08-05.09

06.06-25.06

06.09-21.09

1/2 соба 382 545 322 460 232 330
ноќевања 7 10 7 10 7 10

Цените се по лице на база ALL INCLUSIVE