ELA 3*

од30

ELA 3*

ТИП НА СОБА 17.12.2016 – 23.12.2016 24.12.2016 – 08.01.2017
НП ПП НП ПП
Лице во 1/2 соба 30.00 € 35.00 € 38.00 € 44.00 €
1/1 соба 36.00 € 40.00 € 50.00 € 56.00 €
Возрасен на дополнителен кревет 24.00 € 28.00 € 30.00 € 34.00 €
ТИП НА СОБА 09.01.2017 – 26.02.2017 27.02.2017 – 31.03.2017
НП ПП НП ПП
Лице во 1/2 соба 33.00 € 39.00 € 26.00 € 30.00 €
1/1 соба 37.00 € 43.00 € 30.00 € 35.00 €
Возрасен на дополнителен кревет 26.00 € 30.00 € 21.00 € 24.00 €

Во цената е вклучено:
– Ноќевање по лице со појадок и вечера
– паркинг, фитнес, детско катче, интернет

Минимум престој 4 ноќевања за период 24.12.2016-08.01.2017 !

Доплати:
– Божиќна вечера (незадолжителна) – 33 евра за возрасни и 17 евра за деца (4-11,99)
– Новогодишна вечера (задолжителна) – 55 евра за возрасни и 28 евра за деца (4-11,99 год)

Услови за деца:
– деца до 3,99 год – бесплатно
– деца до 4–11,99 на дополнителен кревет со 2 возрасни – плаќа 50% од стандардна цена
– деца до 4–11,99 на стандарден кревет со 1 возрасен – плаќа 50% од стандардна цена

*Плаќањето е исклучиво во денарска противвредност