DABLAKAR 4* - Кушадаси

од299

DABLAKAR 4* - Кушадаси

Хотел Dabaklar ****  лоциран е во центарот на градот ,а одалечен oколу 250 м од градската плажа. Хотелот располага со вкупно 82 соби, базен, ресторан, лоби бар, , wi-fi. Секоја соба располага со клима, сопствена бања, мини бар, балкон, телефон, ТВ и Wi-fi.

Ценовник

термини цена по          особа термини цена по особа термини цена по особа
01.06-11.06 299 € 11.07-21.07 349€ 20.08-30.08 349 €
06.06-16.06 299 € 16.07-26.07 349 € 25.08-04.09 349€
11.06-21.06 309 € 21.07-31.07 349 € 30.08-09.09 349€
16.06-26.06 309 € 26.07-05.08 349 € 04.09-14.09 319 €
21.06-01.07 319€ 31.07-10.08 349 € 09.09-19.09 319 €
26.06-06.07 319 € 05.08-15.08 349 € 14.09-24.09 319 €
01.07-11.07 349 € 10.08-20.08 349 € 19.09-29.09 309 €
06.07-16.07 349€ 15.08-25.08 349€ 23.09-04.10 309 €

Цените се по лице на база ноќевање со појадок и вечера (HB),клима и превоз