DABAKLAR 4* - Кушадаси

од209

DABAKLAR 4* - Кушадаси

Хотел  Dabaklar 4* е лоциран во центарот на градот и е одалечен околу 250м. oд градската плажа. Хотелот располага со вкупно 81 соба, базен ресторан, лоби бар, Wi-fi. Секоја соба располага со клима, сопствена бања, балкон, мини бар, ТВ, Wi-fi.

Ценовник

термини цена по особа термини цена по особа термини цена по особа
01.06-11.06 209 € 11.07-21.07 299 € 20.08-30.08 299 €
06.06-16.06 209 € 16.07-26.07 309 € 25.08-04.09 299 €
11.06-21.06 229 € 21.07-31.07 309 € 30.08-09.09 279 €
16.06-26.06 229 € 26.07-05.08 319 € 04.09-14.09 279 €
21.06-01.07 249 € 31.07-10.08 319 € 09.09-19.09 249 €
26.06-06.07 249 € 05.08-15.08 319 € 14.09-24.09 249 €
01.07-11.07 279 € 10.08-20.08 319 € 19.09-29.09 229 €
06.07-16.07 279 € 15.08-25.08 309 € 23.09-04.10 229 €

Цените се по лице на база ноќевање со појадок и вечера