Casa Karina 4*

од30

Casa Karina 4*

Тип на сместување

01.12.2018 – 21.12.2018 01.03.2019 – 30.04.2019

ПП

22.12.2018 – 26.12.2018

ПП

27.12.2018 – 03.01.2019

ПП

04.01.2019 – 28.02.2019


ПП

Лице во 1/2 соба 31.50 € 33.50 € 55.00 € 38.00 €
Лице во студио 33.50 € 35.50 € 57.00 € 40.00 €
Лице во АПП со 1 спална 39.50 € 41.50 € 59.00 € 42.00 €
Лице во АПП со 2 спални 39.50 € 41.50 € 63.00 € 44.00 €
1/1 соба 46.00 € 49.00 € 80.00 € 55.00 €
Возрасен на дополнителен кревет 26.50 € 27.50 € 40.00 € 32.00 €
деца 4 – 11,99 на дополнителен кревет 20.50 € 21.50 € 32.00 € 24.50 €
деца 4 – 11,99 на стандарден кревет 24.50 € 23.50 € 34.00 € 26.50 €

Во цената е вклучено:
ноќевање по лице со појадок и вечера
користење на базен,фитнес,сауна,парна бања,wi fi

Минимум престој – 5 ноќевања за периодите 27.12-03.01.2019 и 04.01-28.02.2019 !
Минимум престој – 3 ноќевања за периодите 01.12-21.12.2018 , 22.12-26.12.2018 , 01.03-30.04.2019 !

Капацитет на сместување:

1/2 соба – 2+2 деца до 11,99

Студио – 2+1 дете до 3,99
АПП со 1 спална – 2+1 дете
АПП со 2 спални – 4+1 дете

Деца до 3,99 – бесплатно

Рани резервации:
25% попуст за резервации направени до 01.11.2018 и платени до 10.11.2018
20% попуст за резервации направени до 01.12.2018 и платени до 10.12.2018
15% попуст за резервации направени до 15.12.2018 и платени до 20.12.2018
Не е можно промена на имињата и периодите за рани резервации !
Бонуси:
7=6 , 9=8 , 11=10 , 14=12 не важи за период 27.12-03.01.2019 !

Бонусите не се комбинираат со раните резервации !

Туристичка такса:
Туристичка такса – 1 евро од ден по лице