БУДВА

од89

БУДВА

Будва, бисер на Јадранот, центар на медитеранскиот туризам. Место каде се вкрстени влијанијата на истокот и западот, хеленската и римската култура. Стариот град со својата архитектура привлекува илјадници туристи, кој во вечерните часови се претвара во отворен театар за сечиј вкус. “Будванска ривиера“ ги нуди 35-те најпознати плажи на Јадранот(Јаз, Плоче, Трстено, Могрен, Словенска плажа, Бечичи, Милочер, Св.Стефан…) кои во комбинација со интензивниот ноќен живот се главна каректеристика поради кои се доаѓа во оваа престолнина на Црногорскиот туризам. Будва нуди илјада можности, на Вас останува да одберете!

Ценовник


ТЕРМИНИ

ХОТЕЛ ЛОЗА
ПРИВАТНО СМЕСТУВАЊЕ
I категорија II категорија
19.06. – 28.06.2017 / 109 € 89 €
28.06. – 07.07.2017 / 129 € 109 €
07.07. – 16.07.2017 175 € 155 € 129 €
16.07. – 25.07.2017 199 € 175 € 149 €
25.07. – 03.08.2017 199 € 179 € 155 €
03.08. – 12.08.2017 199 € 179 € 155 €
12.08. – 21.08.2017 175 € 155 € 129 €
21.08. – 30.08.2017 149 € 129 € 109 €
30.08. – 08.09.2017 129 € 109 € 89 €

Хотел ЛОЗА

Приватни апартмани