Вила Brothers - Неа Потидеа

од69

Вила Brothers - Неа Потидеа

1/2 + 1/1 Апартман
1/3 Апартман
1/3 + 1/1 Апартмани

ВИЛАТА BROTHERS СЕ НАОЃА ВО НЕА ПОТИДЕА НА САМО 130 МЕТРИ ОД ПЛАЖА.

НЕА ПОТИДЕА E ПРВОТО ЛЕТУВАЛИШТЕ НА ПРВИОТ КРАК – КАСАНДРА ВО ОБЛАСТА ХАЛКИДИКИ. ВИЛАТА BRTOHERS ИЗЛЕГУВА НА НАЈУБАВИОТ ДЕЛ ОД ПЛАЖАТА ВО НЕА ПОТИДЕА.

НЕА ПОТИДЕА ИМА НАЈШИРОКА ПЛАЖА И НАЈЧИСТО МОРЕ ОБЕЛЕЖАНО СО СИНО ЗНАМЕ ЗА ЧИСТОТАТА НА ВОДАТА. ИДЕАЛНО МЕСТО ЗА ОДМОР, ПЛИВАЊЕ ДЕТСКИ ЗАНИМЛИВОСТИ И РЕКРЕАТИВНО-ЗАБАВНИ СОДРЖИНИ.

СВЕЖАТА НАЈВКУСНА И РАЗНОЛИЧНА МОРСКА ХРАНА СЕ ИДЕАЛНИОТ  ИЗБОР  ЗА РУЧЕК ИЛИ ВЕЧЕРА НЕ САМО ЗА ТУРИСТИТЕ ТУКУ И ЗА ЛОКАЛНИТЕ ЖИТЕЛИ. ГОЛЕМ БРОЈ НА ТАВЕРНИ И РЕСТОРАНИ СЕ ЛОЦИРАНИ НА  ШЕТАЛИШТЕТО ПРЕПОЗНАТЛИВИ ПО ВКУСОТ И ТРАДИЦИЈАТА ПОВИКУВАЈЌИ ВЕ ЗА ПОВТОРНО ДОАЃАЊЕ.

Ценовник

 

Период Ноќевања АПАРТМАН
Бр.соба
(2,5)
1/2+1/1
АПАРТАМАН
Бр.соба
(3, 4, 6, 8)
1/3+1/1
21.05 – 28.05 7 69 89
28.05 – 04.06 7 79 99
04.06 – 11.06 7 89 109
11.06 – 18.06 7 119 139
18.06 – 25.06 7 129 149
25.06 – 02.07 7 139 159

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАН КОЈ ВКЛУЧУВА:
– ПРЕВОЗ, СМЕСТУВАЊЕ ВО,АПАРТМАН ЗА 7 НОЌИ ЗА МИНИМУМ 2 ЛИЦА;
– КОРИСТЕЊЕТО НА КЛИМА УРЕД И WI-FI Е ВКЛУЧЕНО ВО ЦЕНАТА;
– ДЕЦА ОД 02 – 12 ГОДИНИ – БЕСПЛАТНО (доплаќа само превоз 25 евра);
– ТРЕТО и ЧЕТВРТО  ВОЗРАСНО ЛИЦЕ – БЕСПЛАТНО (доплаќа само превоз 35 евра);
– ЗА ПАТУВАЊЕ СО СОПСТВЕН ПРЕВОЗ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАНИТЕ се одбива 10 ЕВРА ПО ЛИЦЕ

Период Ноќевања АПАРТМАН
Бр.соба (2, 5)
1/2+1/1
АПАРТМАН
Бр.соба (3, 4, 6, 8)
1/3+1/1
02.07 – 11.07 9 339 359
11.07 20.07 9 389 429
20.07 29.07 9 399 469
29.07 07.08 9 419 489
07.08 16.08 9 419 489
16.08 – 25.08 9 399 469
25.08 – 03.09 9 359 419

ЦЕНИ ЗА СОПСТВЕН ПРЕВОЗ (ЗАКУП НА АПАРТМАН):
– ЦЕНИТЕ СЕ  ДАДЕНИ ЗА НАЕМ НА АПАРТМАН ЗА 2, 3 ИЛИ 4 ЛИЦА;
– КОРИСТЕЊЕТО НА КЛИМА УРЕДОТ И WI-FI Е БЕСПЛАТНО;

Период Ноќевања АПАРТМАН
Бр.соба (
2, 5)
1/2+1/1
АПАРТМАН
Бр.соба(3, 4, 6, 8)
1/3+1/1
03.09 – 10.09 7 109 129
10.09 – 17.09 7 89 109
17.09 – 24.09 7 79 89

 ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАН КОЈ ВКЛУЧУВА:
– ПРЕВОЗ, СМЕСТУВАЊЕ ВО АПАРТМАН ЗА 7 НОЌИ ЗА МИНИМУМ 2 ЛИЦА;
– КОРИСТЕЊЕТО НА КЛИМА УРЕД И WI-FI Е ВКЛУЧЕНО ВО ЦЕНАТА
– ДЕЦА ОД 02 – 12 ГОДИНИ – БЕСПЛАТНО (доплаќа само превоз 25 евра);
– ТРЕТО и ЧЕТВРТО  ВОЗРАСНО ЛИЦЕ – БЕСПЛАТНО (доплаќа само превоз 35 евра);

ОПИС НА СОБИТЕ

Апартман бр.2

(1/3) – 3 лица
Апартманот располага со две простории и купатило со WC. Во спалната соба има еден дупол кревет и еден поединечен кревет од која се излегува на тераса. Во спалната соба има TV и клима уред. Кујната е комплетно опремена со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо.

Апартман бр.3

(1/3+1/1) – 4 лица
Апартманот располага со две простории и купатило со WC. Во спалната соба има еден дупол кревет и еден поединечен (помал) кревет. Спалната соба е опремена со TV и клима уред и од неа се излегува на тераса. Во кујната има еден поединечен кревет и е комплетно опремена со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо.

Апартман бр.4

(1/3+1/1) – 4 лица
Апартманот располага со две простории и купатило со WC. Во спалната соба има еден дупол кревет и еден поединечен (помал) кревет. Спалната соба е опремена со TV и клима уред и од неа се излегува на тераса. Во кујната може да се стави кревет на расклопување. Има комплетно опремена кујна со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо.

Апартман бр.5

(1/2+1/1) – 3 лица
Апартманот располага со две простории и купатило со WC. Во спалната соба има еден дупол кревет, TV и клима уред. Од спалната соба се излегува на тераса. Во кујната има еден поединечен кревет и е комплетно опремена со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо.

Апартман бр.6

(1/3+1/1) – 4 лица
Апартманот располага со две простории и купатило со WC. Во спалната соба има еден дупол кревет и еден поединечен и излегува на тераса. Спалната соба е опремена со TV и клима уред. Во кујната има еден поединечен (помал)кревет и е комплетно опремена со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо.

Апартман бр.8

(1/3+1/1) – 4 лица
Апартманот располага со две простории и купатило со WC. Во спалната соба има еден дупол и еден поединечен кревет. Од спалната соба која е опремена со TV и клима уред се излегува на тераса. Во кујната има еден поединечен кревет и е комплетно опремена со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо.